Wat is werkelijk van waarde?

Dit voel je. Dit werkt.

Laat het ergens over gaan

Bij De Theaterloods raken we mensen en organisaties in hoofd en hart. Met kunst, cultuur, natuur en wetenschap als inspiratiebronnen. Hier vind je programma’s die resoneren. Speciaal voor jullie gemaakt. Zo helpen we verwonderen, veranderen, vertragen en versterken. Op alle thema’s die van waarde zijn. Bij alles wat jullie doen of liever loslaten.

De plek waar je wilt zijn

Midden op de Veluwe is alle ruimte. Om uit je denkhoofd te waaien en je hart op te halen. Ontdek hoe muziek, theatervoorstellingen en inspiratiecolleges ook jullie helpt verbinden en bewegen.

Benieuwd naar meer?

Bel ons op 055 – 519 03 66. Of laat je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op en denken we met je mee.

De Theaterloods heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Zij waren hier ook

Voor mens en organisatie

Dit voel je. Dit werkt.

Inspiratiefestival Philadelphia

Bij Philadelphia Zorg kiezen ze voor zelforganisatie. Een vaak gehoord managementbegrip met vele betekenissen en waar soms angstaanjagende verhalen de ronde over doen. Om medewerkers op een inspirerende en effectieve manier mee te nemen in deze verandering ontwikkelden we samen het inspiratiefestival De Bedoeling, het werkt!