Vieringen

Met verhalen en muziek. Met een originele ontvangst in de vorm van een levend gastenboek. Met culinaire verwennerij en nog veel meer mogelijkheden om je viering onvergetelijk te maken.

Feest

Een feest waarin de jubilaris of de jarige zich werkelijk gezien voelt. Zich erkend voelt in waarom het feest is en waarom eenieder erin betrokken wordt. Dat feest biedt De Theaterloods. Bijvoorbeeld met een speciale uitvoering van de theatervoorstelling De Dichter, de Dromer en de Drummer, afgestemd op het feestelijke thema of op de persoon. Met verhalen en muziek. Met een originele ontvangst in de vorm van een levend gastenboek. Met een culinaire verwennerij en nog veel meer mogelijkheden van De Theaterloods om de viering onvergetelijk te maken. Bovenal heel persoonlijk en op maat.

Previous
Next

Trouwen

“Een trouwfeest of andere viering van je relatie vind ik een heel intiem feest met je familie en vrienden. Ik vind het de uitdaging om het persoonlijk te maken en zowel het echtpaar als ook de vrienden en familie te eren in wat hen allen samenbindt. Over wat werkelijk van waarde is in leven en liefde. Een viering is een bezinning en feest tegelijk” 

Walter Supèr – theatermaker, schrijver, regisseur

Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Meer informatie over De Theaterloods?

Bel of mail Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of daphnegoudsmit@detheaterloods.nl