Vacature: Directie ondersteuning

Door De Theaterloods / 3 oktober 2019

Vacature: Directie ondersteuning
met ambitie voor projectcoördinatie en relatiebeheer

Wil jij dagelijks jouw organisatorische bijdrage leveren aan theatermakers en andere kunstenaars die inspirerende programma’s bieden? Lijkt het je uitdagend om ondersteuning te bieden aan een team dat zich richt op diverse langlopende programma’s voor grote organisaties? Programma’s gericht op maatschappelijke en organisatievraagstukken, die via de beleving van kunst aan bod komen. Een functie met de mogelijkheid te groeien en je te ontwikkelen, mede door de bijzondere uitdagingen die je, eenmaal in ons team, zult tegenkomen en de contacten met interessante en creatieve mensen?

Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Midden in een uitgestrekt natuurgebied op de Veluwe – in Radio Kootwijk, nabij Apeldoorn – bevindt zich De Theaterloods. Ook wel een ‘kuuroord voor de ziel en de zaak’ genoemd. Een bijzondere plek waar dagelijks met kunst, cultuur, natuur en wetenschap impactvolle programma’s worden geboden voor organisaties.
De Theaterloods heeft een eigen theaterzaal met een capaciteit voor 150 personen en beschikt daarnaast over diverse sub-ruimtes en een mogelijkheid voor lunch en diner.

De Theaterloods is ook de thuisbasis van Productiehuis Plezant dat al 20 jaar geëngageerde theatervoorstellingen maakt met een team gerenommeerde acteurs en muzikanten. Voorstellingen op het snijvlak van werk, leven en liefde. Uniek aan Productiehuis Plezant zijn de voorstellingen die in opdracht van en in coproductie met organisaties worden gemaakt. Zo heeft Plezant spraakmakende voorstellingen gemaakt voor o.a. De Koninklijke Landmacht, De Nationale Politie, het RadboudUMC, Philadelphia Zorg en het Openbaar Ministerie. Veel van de voorstellingen vormen een onderdeel van een groter programma.

Wegens groei zijn we voor de zakelijke en artistieke directie van De Theaterloods en Productiehuis Plezant op zoek naar een nieuwe collega die kan ondersteunen in dagelijkse organisatorische, zakelijke en administratieve werkzaamheden.

Over deze functie

Na enkele jaren werkervaring in een organisatorische (en projectmatige) functie begrijp je als geen ander wat een rol als directieondersteuner écht inhoudt. Jij weet dat geen dag hetzelfde is en dat je steeds schakelt tussen de verschillende vragen, werkzaamheden en projecten. Maar dat niet alleen: ook draai je mee in het team als het gaat om gastvrouw/gastheerschap in De Theaterloods. Het opvolgen van contacten met (klant)relaties is een belangrijk onderdeel van jouw functie. En als het meezit, regel je dan ook gelijk in afstemming met de zakelijk directeur, het zakelijke deel – waaronder de offerte. 

Wat er ook op een dag gebeurt; jij blijft kalm in vrijwel iedere situatie; je laat je niet op stang jagen door de drukte en de diverse door elkaar lopende programma’s en projecten. En als je écht focus hebt, stel je daarnaast gerust de prioriteiten vast voor al andere werkzaamheden. En dan alsnog het hoofd koel houden… Lang niet iedereen doet het je na.

Waar ben jij veelal mee bezig?

 • Het uitvoeren van ondersteunende taken
 •  Contact onderhouden met (mogelijke) opdrachtgevers (veelal in top van organisaties op bestuurlijk niveau)
 •  Contact onderhouden met de diverse leveranciers en partners
 • Uitvoerend gastheer/gastvrouw (één van het team) bij de diverse programma’s in De Theaterloods (1/2 tot 1 dag per week)
 • Het beantwoorden en opstellen van mails in de diverse mailboxen
 • Het opstellen van offertes n.a.v. gevoerde gesprekken met organisaties
 • Het verwerken en opstellen van facturen
 • Het ondersteunen van projecten zoals; langdurige programma’s, nieuwe producties of inspiratiedagen
 • Uitwerken van stukken en notities
 • Beheer van agenda’s van de zakelijke en artistieke directie
 • Organisatorische ondersteuning bieden aan het team van Productiehuis Plezant en De Theaterloods

En wat neem je mee?

 • Minimaal HBO en bij voorkeur een academisch denk- en werkniveau
 • Maatschappelijke betrokkenheid
 • Zakelijk inzicht en ondernemerschap
 • Affiniteit met theater, kunst, cultuur, natuur, wetenschap en filosofie
 • Interesse in verandermanagement, (verander)communicatie en marketing
 • Kwaliteit om snel tussen de diverse vraagstukken te schakelen
 • Gevoel voor prioritering
 • Een grote dosis energie en zelfstandigheid
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van- en bekwaamheid in Word, Excel en Powerpoint
 • Uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden

Wij werken vanuit De Theaterloods in Radio Kootwijk. Dat is per openbaar vervoer niet bereikbaar. Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is daarom noodzakelijk. Het is een pré als je in de buurt woont.

Wat bieden we?

Een uitdagende en unieke functie (minimaal 32 uur) in een ambitieus team op een van de meest bijzondere locaties in Nederland. De functie is per direct beschikbaar. We bieden een plek waar jij jouw kennis en kunde volop kunt inzetten en waar je ruimte hebt voor jouw eigen inbreng en ontwikkeling naar een rol waar jij zelfstandige projecten coördineert en relaties beheert. Daarbij horen een goede werksfeer, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Informatie over bovenstaande functie is per mail te verkrijgen bij Daphne Goudsmit, zakelijk directeur van De Theaterloods en Productiehuis Plezant. Zij is bereikbaar via info@detheaterloods.nl

Voor algemene informatie over Productiehuis Plezant en De Theaterloods zie onze websites: www.detheaterloods.nl /www.plezant.nl

Sollicitaties, voorzien van motivatie en CV, kunnen per e-mail gestuurd
worden naar info@detheaterloods.nl, t.a.v. Daphne Goudsmit. De sluitingsdatum is 27 oktober 2019. 

Meer weten?

De sollicitatiegesprekken zullen in de week van 28 oktober plaatsvinden in De Theaterloods.
Ronde 2 zal een vervolggesprek zijn en er zal eventueel een assessment afgenomen worden.