Productiehuis Plezant

Theatervoorstellingen over werk, leven en liefde

Ons huisgezelschap

De Theaterloods is het huistheater van Productiehuis Plezant. Te midden van een schitterend natuurgebied op de Veluwe, op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk, werken zij in De Theaterloods aan de diverse theatervoorstellingen voor een breed publiek.

Productiehuis Plezant maak theatervoorstellingen, vaak op het snijvlak van werk, leven en liefde. 
Uniek zijn de theatervoorstellingen die in nauwe samenwerking worden gemaakt met organisaties voor hun publiek. Bijvoorbeeld Ons DNA met het Openbaar Ministerie, Camping Jokkmokk met Radboud UMC, Vuurdoop met Defensie en Rauw met de Politie. Geen vormingstheater, geen ‘educatieve’ voorstellingen, geen antwoorden maar confronterende en vaak inspirerende voorstellingen die een gesprek willen losmaken binnen organisaties over de essentie van hun bestaan. Voorstellingen met impact die de inspiratiebron vormen voor het eerlijke gesprek.  

Productiehuis Plezant is opgericht door Tom Meulman en Walter Supèr. Inmiddels biedt Plezant onderdak aan ruim 20 professionals uit het vak. De artistieke leiding is in handen van Walter Supèr, samen met het artistieke kernteam. Daarnaast staat Daphne Goudsmit voor de zakelijke leiding en als ‘bruggenbouwer’ naar organisaties.