Ontdek de Duizend Vragenwand

Welkom bij De Theaterloods in Radio Kootwijk. Je staat bij de Loodszaal waar wel 1000 verschillende vragen aan de muur hangen. De ‘duizend vragenwand’ daagt uit, inspireert en zet aan tot dialoog met jezelf en anderen. Elke dag is er voor eenieder een waardevolle vraag.

Je staat voor de imposante muur met kaartjes en je hand wordt als vanzelf geleid naar de vragenkaart die op deze dag voor jou bestemd is. Een vraag die je zelf in stilte mag beantwoorden en misschien wilt delen met een ander. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling.

#vraag 344 - Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd van je ouders?

Duizend Vragen

Een muur met duizend vragen. Over werk, leven en liefde en andere (on)belangrijke zaken, die je aan het denken kunnen zetten, die je kunnen verrassen of vanuit een ander perspectief laten kijken. Samen met DeWereldStaatStil realiseerde De Theaterloods deze wand met duizend vragen. Vanuit hun fascinatie voor die ene vraag, die je op een andere manier naar jezelf of de wereld om je heen laat kijken. De vraag die juist aan jou gesteld moet worden. De vraag die jij nodig hebt. De vraag die jou kiest.

Meer weten over De Theaterloods? www.detheaterloods.nl