Welkom!

Welkom bij De Theaterloods in Radio Kootwijk. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een kuuroord voor mens en organisatie.

Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden voor mensen in organisaties. Daarnaast wordt je uitgedaagd en geïnspireerd op de (persoonlijke) vraag:

Wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?

Deze vraag laat jou opzoek gaan naar de verbinding met jezelf en je collega’s. Wij geloven dat mensen die meer reflecteren en uitgedaagd worden op dit vraagstuk, uiteindelijk bewustere keuzes maken voor zichzelf, de organisatie en de maatschappij. 

“We proberen mensen uit hun gewone doen te halen, te prikkelen, te ontregelen en vervolgens te inspireren en uit te dagen.”

Kunst, cultuur, natuur en wetenschap

Kunst, cultuur, natuur en wetenschap kunnen mensen op verschillende manieren raken. De (gezamenlijke) beleving hiervan in en rondom De Theaterloods werkt als inspiratiebron en aanjager voor het voeren van een goed gesprek met jezelf en of met collega’s.

Een gesprek over de beleving van de huidige en verwachte situatie en de vraag: wat is voor mij nu werkelijk van waarde? De unieke programma’s van De Theaterloods vormen binnen organisaties vaak een langdurige inspiratiebron van gesprek en worden vaak hoog gewaardeerd.

Benieuwd naar de sfeer van De Theaterloods, de mogelijkheden en de programma’s? Maak een afspraak voor een eerste kennismaking en laat je inspireren, raken en voeden door de omgeving, de verhalen en ons team.

 www.detheaterloods.nl