FAQ

Veelgestelde vragen

en antwoorden

Dat kan zeker, op afspraak! Onze collega’s laten dan graag de locatie zien, zodat je een goed beeld krijgt van de ruimtes en de sfeer. Ook gaan zij graag samen met jou om de tafel om alle wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact op.

Ons team bekijkt op basis van je vraag naar de beschikbaarheid in De Theaterloods en plaatst indien gewenst een optie.
Plan jouw dag.

De Theaterloods ligt op 10 minuten rijden vanaf afslag 19 op de A1. Het adres is Radioweg 1G in Radio Kootwijk. Het is zeer aan te raden om deze routebeschrijving te volgen. Het meest belangrijke punt is om op de A1 afslag 19 te nemen en vanaf daar de borden richting Radio Kootwijk te volgen.

Bij aankomst in Radio Kootwijk vind je aan de rechterkant de opgang naar de ruime parkeerplaats met 150 parkeerplekken. Rij tot aan de toegangspaal, dan verzinkt deze vanzelf. Volg daarna de bordjes richting De Theaterloods. Het is betaald parkeren in Radio Kootwijk (6,-). Voor gasten van De Theaterloods zijn er tegen een gereduceerd tarief uitrijkaarten beschikbaar.

Er zijn geen restricties qua maximale doorrijhoogte. Indien gewenst verzorgen wij mindervaliden parkeerplaatsen naast het gebouw.

De Theaterloods ligt midden in een prachtig natuurgebied. Er zijn hierdoor geen directe mogelijkheden met het openbaarvervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Apeldoorn centraal, vanaf daar is het wel mogelijk om een OV-fiets of een taxi te nemen of een pendelbus in te zetten wanneer gewenst.

Elke dag in De Theaterloods wordt samengesteld op basis van de vraag uit de organisatie. Na een eerste kennismaking maken wij een voorstel en kunnen we een indicatie van de kosten geven. Plan jouw dag.

Alleen wanneer je een dag in De Theaterloods hebt is ons restaurant geopend. Dan biedt ons keukenteam jouw organisatie de gehele dag de mogelijkheid tot gastronomisch eten en drinken.

De Theaterloods is overal gelijkvloers waardoor mindervaliden zich prettig kunnen verplaatsen. Ook zijn alle subruimtes goed bereikbaar, m.u.v. de bovenste zitplekken in de theaterzaal. De Theaterloods beschikt daarnaast over een invalidentoilet.

We zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur op 055 – 519 03 66. Daarnaast ben je altijd welkom om ons een mail te sturen met je vraag, dan wordt er zo snel mogelijk contact op genomen.
Neem contact op.