Interieur

industriele karakter

Interieur

Het uitgangspunt was om het stoere industriële karakter van dit pand te benadrukken en er een warme sfeer te creëren. 
Zakelijk directeur Daphne Goudsmit: “We hebben gekozen voor een informele warme setting die comfortabel is en waar iedereen zich thuis voelt. Dat is heel goed gelukt door de combinatie van op maat ontworpen meubels en natuurlijke materialen. Het is een unieke plek die vraagt om eigenzinnigheid.”

Inrichting

De Theaterloods kenmerkt zich door hoge ramen, veel licht en prachtige authentieke vloeren. Ingericht met meubels van ontwerper VanJoost. Van de bar tot aan de terrastafels zijn in zijn robuuste stijl voor De Theaterloods vervaardigd. VanJoost heeft zijn ambachtelijke meubelmakerij op het terrein van Radio Kootwijk. Overal in het pand vind je oosterse kleden en op de banken liggen diverse Veluwse schapenvachten. In De Theaterloods staan vele verschillende stoelen met een allemaal een eigen verhaal vanuit hun eerdere levens. 

Wisselende expositie

Ook beeldende kunst is een belangrijk onderdeel van De Theaterloods. Elke zes maanden is er een nieuwe kunstexpositie te zien die past bij het gebouw en die bijdraagt aan de beleving. Daarnaast hangen er diverse kunstwerken van eerdere exposities.