Over De Theaterloods

De Theaterloods inspireert met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een industrieel monument dat werd verbouwd tot een sfeervolle plek te midden van een uitgestrekt natuurgebied. Een kuuroord voor de ziel en de zaak. 

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een kuuroord voor de ziel en de zaak. Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden met langdurige impact.

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen, op te laden, te inspireren en om met hernieuwd(e) energie en verlangen de toekomst in te gaan. Over de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Thema’s als vakmanschap, eigen regie, dienend leiderschap of zelforganisatie. Over zingeving. Over wel weten maar niet doen. Over wel willen maar niet kunnen. Over het diepere verlangen dat de basis vormt voor de toekomst. Over de ziel van organisaties. Over je eigen ziel als de motor van een gelukkig bestaan.

DeTheaterloods

Een voormalige werkloods

De Theaterloods is een voormalige werkloods op het terrein van voormalige radiotelegrafisch zendstation Radio Kootwijk. De loods werd tot de sluiting van het zenderpark gebruikt voor de bouw en het onderhoud van zendapparatuur. In 2010 werd het in gebruik genomen als ‘De Theaterloods’ en ingericht als een sfeervolle locatie voor groepen tot 150 personen. Met een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes en een ruime foyer voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Voor groepen groter dan 150 personen werkt De Theaterloods samen met het beroemde Zendgebouw; op die manier kunnen programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

Werkplaats-Geb-G-Radio Kootwijk
Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Meer informatie over De Theaterloods?

Neem contact op met Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of info@detheaterloods.nl