Over ons

De Theaterloods inspireert met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een industrieel monument dat werd verbouwd tot een sfeervolle plek te midden van een uitgestrekt natuurgebied. Een kuuroord voor de ziel en de zaak. Wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?

De Theaterloods is een voormalige werkloods die als gemeentelijk monument, met behoud van het specifieke karakter, is ingericht als een sfeervolle locatie voor groepen tot 150 personen. Met een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes en een ruime foyer voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Voor groepen groter dan 150 personen werkt De Theaterloods samen met het beroemde Zendgebouw; op die manier kunnen programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

Team van De Theaterloods

Walter Supèr De Theaterloods radio kootwijk Plezant

Walter Supèr
Artistiek leider

Daphne Goudsmit
Zakelijk leider
06-4627 7587

Alexia van Wijk

Alexia van Wijk
Management assistent 
06-1153 3438

Julia Wassink

Julia Wassink
Productie coördinator
06-2362 1728

Friede-Klein-Koerkamp

Friede Klein Koerkamp
Online marketing en communicatie
06-1151 5812

Marieke van den Berg

Marieke van den Berg
Marketing en communicatie

Roel de Jonge

Roel de Jonge
Vrijwilligers­coördinator
& productie festivals

Gerald Metselaar

Gerald Metselaar
Financiële administratie

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. De Theaterloodsvrijwilliger staat dichtbij kunst, cultuur en natuur. Primair begeleidt hij of zij de publieksstromen tijdens de Zalige Zondagen en het Theaterloodsfestival. Soms betreffen de werkzaamheden het in stand houden van het (voornamelijk tweedehandse) gezellige interieur. Ook in het buitengebied zijn er voldoende uitdagingen waarmee Theaterloodsvrijwilligers zich nuttig kunnen maken. Naast ‘groene’ werkzaamheden heeft de historische werkloods regelmatig wat likjes verf en ander herstel- en restauratiewerk nodig.

Als tegenprestatie bieden wij jou het werken in de prachtige omgeving van Radio Kootwijk, en om samen te werken met een leuk team en de mogelijkheid om theatervoorstellingen en andere programma’s te bezoeken.

Wil jij ook Theaterloodsvrijwilliger worden?
Stuur dan een mail naar Vrijwilliger@detheaterloods.nl met daarin je naam, geboortedatum, telefoonnummer, motivatie en beschikbaarheid.

Theaterloods Festival Vrijwilligers radio kootwijk

Raad van Inspiratie & Reflectie

Dorine Burmanje, Wessel Ganzevoort, Matthijs Schouten en Roek Lips vormen de Raad van Inspiratie & Reflectie voor De Theaterloods. Zij stellen de juiste reflectievragen en inspireren ons in de plannen die wij hebben en de realisatie daarvan.
Matthijs Schouten

Matthijs Schouten

Dorine-Burmanje

Dorine Burmanje

De Theaterloods Raad van Inspiratie & Reflectie Wessel Ganzevoort

Wessel Ganzevoort

Theaterloods Raad van Reflectie Roek Lips

Roek Lips