Over De Theaterloods

De Theaterloods inspireert met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een industrieel monument dat werd verbouwd tot een sfeervolle plek te midden van een uitgestrekt natuurgebied. Een kuuroord voor mens en organisatie.

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalige Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een kuuroord voor mens en organisatie. Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden met langdurige impact.

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen, op te laden, te inspireren en om met hernieuwd(e) energie en verlangen de toekomst in te gaan. Over de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Thema’s als vakmanschap, eigen regie, dienend leiderschap of zelforganisatie. Over zingeving. Over wel weten maar niet doen. Over wel willen maar niet kunnen. Over het diepere verlangen dat de basis vormt voor de toekomst. Over de ziel van organisaties. Over je eigen ziel als de motor van een gelukkig bestaan.

Over De Theaterloods over ons

Een voormalige werkloods

De Theaterloods is gehuisvest in een voormalige werkloods (gebouw G) op het terrein van radiotelegrafisch zendstation Radio Kootwijk. De werkloods werd tot de sluiting van het zenderpark gebruikt voor de bouw en het onderhoud van zendapparatuur. In 2010 werd het monumentale pand in gebruik genomen als ‘De Theaterloods’ en sfeervol ingericht voor groepen tot 150 personen. Het pand heeft sindsdien een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes en een ruime foyer voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Voor groepen groter dan 150 personen werkt De Theaterloods samen met het beroemde Zendgebouw van Radio Kootwijk. Op die manier kunnen programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

Over de Theaterloods Radio Kootwijk