Over ons

De Theaterloods inspireert met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een industrieel monument dat werd verbouwd tot een sfeervolle plek te midden van een uitgestrekt natuurgebied. Een kuuroord voor de ziel en de zaak. 

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een kuuroord voor de ziel en de zaak. Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden met langdurige impact.

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen, op te laden, te inspireren en om met hernieuwd(e) energie en verlangen de toekomst in te gaan. Over de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Thema’s als vakmanschap, eigen regie, dienend leiderschap of zelforganisatie. Over zingeving. Over wel weten maar niet doen. Over wel willen maar niet kunnen. Over het diepere verlangen dat de basis vormt voor de toekomst. Over de ziel van organisaties. Over je eigen ziel als de motor van een gelukkig bestaan.

DeTheaterloods

Een voormalige werkloods

De Theaterloods is een voormalige werkloods in Radio Kootwijk die als gemeentelijk monument, met behoud van het specifieke karakter, is ingericht als een sfeervolle locatie voor groepen tot 150 personen. Met een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes en een ruime foyer voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Voor groepen groter dan 150 personen werkt De Theaterloods samen met het beroemde Zendgebouw; op die manier kunnen programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

Team van De Theaterloods

Walter Super

Walter Supèr
Artistiek leider

Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Daphne Goudsmit
Zakelijk directeur
06-4627 7587

Friede Klein Koerkamp
Marketing en communicatie
06-1151 5812

Roel de Jonge

Roel de Jonge
Gebouwbeheer
& productie festivals

Hans Brummelhuis
Gebouwbeheer
& productie festivals

Gerald Metselaar

Gerald Metselaar
Financiële administratie

Raad van Inspiratie & Reflectie

Dorine Burmanje, Wessel Ganzevoort, Matthijs Schouten en Roek Lips vormen de Raad van Inspiratie & Reflectie voor De Theaterloods. Zij stellen de juiste reflectievragen en inspireren ons in de plannen die wij hebben en de realisatie daarvan.

Matthijs Schouten

Dorine Burmanje

Wessel-Ganzevoort Raad van Inspiratie en Reflectie

Wessel Ganzevoort

Roek Lips Raad van Inspiratie en Reflectie

Roek Lips

Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Meer informatie over De Theaterloods?

Neem contact op met Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of info@detheaterloods.nl