Nieuw­jaars­duik voor jou en je team

Een bijzondere start van 2024

Een gedeelde ervaring rijker

De baden in ons kuuroord voor mens en organisatie zijn op temperatuur. Klaar om met je collega’s vol energie het nieuwe jaar in te duiken. Wil je ontdekken wat je allemaal kan en mag vieren? En geïnspireerd worden op wat nog komen gaat? Roek Lips, Walter Supèr en Bas Bons dompelen je onder. Dat wordt waardevol. Dat kan niet anders.

Wees welkom

Op dinsdag 23 of vrijdag 26 januari 2024. Of neem contact op voor een exclusief reflectiemoment met jouw team of organisatie.

Een bijzondere start van 2024

Dit voel je. dit werkt.

Kom in De Theaterloods het oude loslaten. En ruimte maken voor het nieuwe. Ondertussen serveert ons horecateam van Brave Hendrik een heerlijke verwenlunch of hartverwarmend diner. Zo stappen jullie gevoed en geïnspireerd het nieuwe jaar in. Met een opgeruimd hoofd, frisse blik en boordevol energie. Heerlijk toch?

Roek Lips weer op het podium

Na een pauze van bijna een jaar en een levensveranderende ervaring rijker reflecteert Roek in ‘Wie kies je om te zijn?’ op zijn inspirerende filmportretten van Nieuwe leiders. Gevat in een persoonlijk verhaal. Openhartiger, gelaagder en hoopvoller dan ooit vertelt Roek over opnieuw kiezen om te zijn, in een tijd dat niets meer vanzelfsprekend is.

Walter Supèr hart aan het werk

Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde? Een fascinerende vraag waarmee Walter je inspireert op (persoonlijk) leiderschap. Met meteen een mooie opdracht om jezelf en elkaar in de ogen te kijken. En je uit te spreken over wat voor jou van waarde is. Rake vragen waar je met je tafelgenoten na afloop vast nog even op doorkauwt.

Een muzikale ode van Bas Bons

Als muzikant en zanger schildert Bas persoonlijke verhalen. Ieder lied is een nieuw verhaal. Bas kruipt via je oor in je hart en neemt je mee op reis naar plekken die je kent of plaatsen waarvan je nooit dacht te komen. Bas beloont jouw verhaal over het afgelopen jaar met een muzikale ode waar je ook achteraf nog veel aan hebt.

Reserveer jullie plek

Op het puntje van je stoel

Nieuwjaarsduik met diner

Dinsdag 23 januari

• 15:30 uur Ontvangst met welkomstdrankje
• 16.30 uur Nieuwjaarsduik
• 18.00 uur Verwendiner
• 22.00 uur Einde


Prijs: 175,- ex. btw per persoon

Nieuwjaarsduik met lunch

Vrijdag 26 januari

• 11:30 uur Ontvangst met welkomstdrankje
• 12.30 uur Nieuwjaarsduik
• 14.00 uur Verwenlunch
• 16.00 uur Einde


Prijs: 175,- ex. btw per persoon

Exclusief arrangement

Wil je meer weten over een exclusief programma of een voorstelling voor jullie team of organisatie?

Neem contact op via onderstaand formulier.
Dan plannen we iets speciaal(s) voor jullie.


Geef hier alvast je voorkeuren door. Dan nemen we contact met je op om je reservering te bevestigen of de mogelijkheden te bespreken.