Inspiratie­festival

Voor organisaties

Wij bieden organisaties de mogelijkheid om een eigen inspiratiefestival te beleven. Een festival vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap met een bepaald thema als rode draad door het programma.

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties ingrediënten en programma’s aan om mensen uit te dagen, op te laden, geïnspireerd te raken en met hernieuwd(e) energie en verlangen de toekomst in te gaan. Over de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Thema’s als vakmanschap, eigen regie, dienend leiderschap of zelforganisatie. Over zingeving. Over wel weten maar niet doen. Over wel willen maar niet kunnen. Over helden uit het verleden. Over het diepere verlangen dat de basis vormt voor de toekomst. Over de ziel van organisaties. Over je eigen ziel als de motor van een gelukkig bestaan.

Voor elk inspiratiefestival wordt in nauwe samenspraak een programma op maat samengesteld. Met daarin een keuze uit onze verschillende ‘ingrediënten’. Ook ontwikkelen wij nieuwe ingrediënten op verzoek. De Theaterloods met haar verschillende ruimtes en het terrein rondom bieden alle mogelijkheden voor een festival voor groepen tot 700 personen. Hieronder een greep uit onze ingrediënten.

Een greep uit onze ingrediënten

Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Inspiratiefestival voor jouw organisatie bij De Theaterloods?

Neem contact op met Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of info@detheaterloods.nl