Inspiratiedag

Ontdek de mogelijkheden

De Theaterloods is een kuuroord voor de ziel en de zaak.
Een bijzondere plek waar programma’s worden geboden op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen en te inspireren op de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Thema’s als vakmanschap, leiderschap, integriteit of zelforganisatie.

De Theaterloods was al voor verschillende organisaties gastheer van inspiratiesessies. Zo verbleef de ING er vijftien dagen met 120 medewerkers per dag, en wordt er meerdere keren per jaar, speciaal voor alle medewerkers van Philadelphia Zorg, het inspiratiefestival, ‘De bedoeling, het werkt!’ georganiseerd.

Hoe werkt het?

Voor elke inspiratiedag wordt in nauwe samenspraak een programma samengesteld met als uitgangspunt het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers wil uitdagen en inspireren. Dit doen we door middel van onze verschillende ingrediënten op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. 

“We proberen mensen uit hun gewone doen te halen, te prikkelen, te ontregelen en vervolgens te inspireren en uit te dagen.”

Je bekijkt bijvoorbeeld samen met je collega’s een theatervoorstelling op het snijvlak van werk, leven en liefde, of je volgt een muzikaal college van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen, je wandelt over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap, je volgt in het Wetenschapshuis een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en je betreed de Bibliotheek van Verlangen, waar een literaire coach jouw actualiteit vertaalt naar een boek dat je graag zou gaan lezen.

Benieuwd naar de verschillende ingrediënten en de mogelijkheden? Bekijk dan een selectie van ons aanbod op onze ingrediënten pagina.

Voeden en verbinden

De Theaterloods is een plek om gevoed te worden en jezelf op te laden. Onderscheidend, verrassend en inspirerend. Weg van de drukte van alledag vind je hier midden in de natuur rust en ruimte voor bezinning. De vragen ‘Wat is werkelijk van waarde’ en ‘Wat neem je mee naar huis’ laten je op zoek gaan naar de verbinding met jezelf, met je collega’s of met je dierbaren.

Een ideale dag - Walter Supèr

Voor mij begint een ideale dag met ‘waai je hoofd leeg’. Je wordt naar de andere kant van het zand gebracht en je wandelt terug naar De Theaterloods. Het zendstation heb je op je netvlies als markant punt aan de horizon..Bij aankomst bij De Theaterloods word je welkom geheten en krijg je iets lekkers te eten en te drinken. 

“Dan volgt de theatervoorstelling die je input en een boost geeft voor de rest van de dag. Daarna word je uitgedaagd om te reflecteren.”

Misschien pak je wel een vraag van de 1.000-vragenwand. Na een uitgebreide lunch volgt een andere kunstvorm. Uiteindelijk krijg je helder: dit is wat voor mij belangrijk is, dit is wat ik wil. Dat koppelen we aan wat het bedrijf of de organisatie wil. Is er verschil in behoeftes? Kun je tot elkaar komen? Een inspiratieprogramma kan dan volgen. Je gaat naar de bibliotheek van verlangen waar je ter verdieping een boek aangereikt krijgt. Wellicht is er ruimte om weer naar buiten te gaan voor een natuurbeleving. De middag wordt uiteraard gezamenlijk afgesloten en je gaat naar huis met inzichten die voor jou van waarde zijn.”

Maak kennis met De Theaterloods

Benieuwd naar de sfeer van De Theaterloods, de mogelijkheden en de programma’s? Maak een afspraak met Daphne Goudsmit voor een eerste kennismaking en laat je inspireren, raken en voeden door de omgeving, de verhalen, de muziek en de liedjes.

Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Inspiratiedag voor jouw organisatie?

Neem contact op met Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of info@detheaterloods.nl