Zo maak je van je vergadering een inspirerende sessie

Zoek je inspiratie voor je vergadering? Kom je maar niet de diepte in? En heb je een andere aanpak nodig? Organiseer dan voor je team een inspiratiedag. Een dag die speciaal voor jouw team is samengesteld en waarmee je echt de diepte in kan gaan.

Effectief vergaderen op een inspirerende plek

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen en te inspireren op de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. ‘Inspiratiekamers’ met theater, muziek, beeldende kunst, colleges, literatuur, belevenis wandelingen, en meer. Programma’s voor kleine en grote groepen, in en rond het gebouw die je raken op thema’s als voldoening uit vakmanschap, leiderschap, integriteit of zelforganisatie.

Hoe werkt het?

Voor elke inspiratiedag wordt in nauwe samenspraak een programma samengesteld met als uitgangspunt het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers wil uitdagen en inspireren. Dit doen we door middel van onze verschillende ingrediënten op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. 

“We proberen mensen uit hun gewone doen te halen, te prikkelen, te ontregelen en vervolgens te inspireren en uit te dagen.”

Je bekijkt bijvoorbeeld samen met je collega’s een theatervoorstelling op het snijvlak van werk, leven en liefde, of je volgt een muzikaal college van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen, je wandelt over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap, je volgt in het Wetenschapshuis een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en je betreed de Bibliotheek van Verlangen, waar een literaire coach jouw actualiteit vertaalt naar een boek dat je graag zou gaan lezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Maak een afspraak voor een eerste kennismaking en laat je inspireren.