Waarom juist post-corona een heidag organiseren.

Werk, leven en liefde zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Gelukkig zijn steeds meer organisaties zich hiervan bewust. Juist nu in het post-corona tijd waar onderwerpen als vitaliteit, positieve gezondheid en work-life balance in het hybride werken zo van belang zijn om plezierig je werk te doen.

Voor ons begint dat door met elkaar het gesprek te voeren over wat van waarde is. Het artistieke kernteam van De Theaterloods verdiept zich momenteel in de thema’s die veel organisaties bezighoudt. Om van daaruit uitdagende programma’s te ontwikkelen voor een inspirerende ‘heidag’ in De Theaterloods, vol met kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

Bijvoorbeeld met de nieuwe theatervoorstelling over persoonlijk leiderschap in het post-corona tijdperk die we momenteel maken. Of met een inspiratiecollege van professor dr. Aukje Nauta over ‘Schaamteloos werken en nooit meer doen alsof.

Nieuwsgierig? Houd ons in de gaten of neem contact met ons op om te ervaren wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.