Unieke vergaderlocatie – De Theaterloods

De Theaterloods: Een unieke vergaderlocatie met inspirerende inhoud.

Midden op de Veluwe, op het terrein van voormalig zendgebouw Radio Kootwijk, biedt De Theaterloods jou en je organisatie volop de ruimte om te ontmoeten, eigen programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

Unieke programma’s:

De Theaterloods inspireert en daag uit met haar programma’s op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap, op de (persoonlijke) vraag ‘wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’

Wij geloven dat mensen die meer reflecteren en uitgedaagd worden op dit vraagstuk, uiteindelijk bewustere keuzes maken voor zichzelf, de organisatie en de maatschappij. Kunst, cultuur, natuur en wetenschap kunnen mensen op verschillende manieren raken. De (gezamenlijke) beleving hiervan in en rondom De Theaterloods werkt als inspiratiebron en aanjager voor het voeren van een goed gesprek met jezelf en of met collega’s. Een gesprek over de beleving van de huidige en verwachte situatie en de vraag: wat is voor mij nu werkelijk van waarde? De unieke programma’s van De Theaterloods vormen binnen organisaties vaak een langdurige inspiratiebron van gesprek en worden vaak hoog gewaardeerd.

Een veelzijdig team van vakmensen staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen en biedt actuele programma’s over thema’s die in het post-coronatijdperk van waarde zijn; nieuw leiderschap, duurzaamheid, samenwerken, diversiteit, hybride-werken en vitaliteit.

Uniek gebouw:

Naast expertise biedt de sfeervolle Theaterloods een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes, een gastronomisch restaurant en een ruim terras omringd door uitgestrekte natuur. De Theaterloods is een voormalige industriële werkloods in Radio Kootwijk die sfeervol ingericht is voor groepen tot 150 personen. Voor groepen groter dan 150 personen werkt De Theaterloods samen met het beroemde Zendgebouw van Radio Kootwijk. Op die manier kunnen programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

Unieke omgeving: Radio Kootwijk

Over De Theaterloods Radio Kootwijk
Radio Kootwijk

De Theaterloods staat midden in de natuur van Radio Kootwijk. In het hart van de Veluwe maken de bomen van Nederlands grootste bosgebied opeens plaats voor een groot open gebied van heidevelden en zandverstuivingen: het Kootwijkerzand. Met een oppervlakte van 700 hectare is het Kootwijkerzand de grootste actieve zandverstuiving van West-Europa. Het is een ongewone en markante plek. Een mythische plek. De contrastrijke combinatie van ruige natuur en imposante architectuur verrast en inspireert, het is ruimte die je raakt. 

De Theaterloods bevindt zich op loopafstand van het Kootwijkerzand en biedt daarnaast uitzicht op het iconische zendgebouw van Radio Kootwijk.

Lees meer:

10 unieke bedrijfsuitjes

Wat is een heidag?

3 tips waarmee jij jouw bedrijfsevenement echt persoonlijk maakt