Unieke kans: Bezoek theatervoorstelling Rauw

Radio Kootwijk, uitgestrekte Veluwe, de zon schijnt. Het terras wordt buitengezet. De deuren van De Theaterloods gaan open en de rode loper wordt uitgerold voor het beleven van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. We zijn weer volledig open en hebben gelijk voor jou een unieke kans: Bezoek theatervoorstelling Rauw kosteloos op donderdag 31 maart in De Theaterloods.

Voor het eerst wordt deze succesvolle theatervoorstelling over werk en leven bij de politie opengesteld voor het Nederlandse publiek, als onderdeel van een onderzoek of Rauw kan bijdragen aan een politie experience voor burgers.
Wij denken van wel, maar nodigen jou van harte uit om dit zelf te ontdekken.
En dat ook nog eens op de plek waar het allemaal gestart is, het huistheater van TMRK, De Theaterloods. 

Reserveer kosteloos een kaartje voor een van de twee voorstellingen op 31 maart. Wees er snel bij want er zijn beperkte plaatsen.
Ontvangst: 15:00 uur en 19:30 uur

En wat nog meer?
De Theaterloods is geopend voor inspirerende en inhoudelijke dagen met impact. We bieden jou en je organisatie midden op de Veluwe volop de ruimte om te ontmoeten, (eigen) programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Ons veelzijdige team van vakmensen staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. Bijvoorbeeld een inspiratiecollege van Roek Lips met Nieuwe Leiders of een college van Aukje Nauta over schaamtevrij leven en werken. 

Ontdek de mogelijkheden