Sprekende Voorbeelden

Een ideale dag – Walter Supèr

Voor mij begint een ideale dag met ‘waai je hoofd leeg’. Je wordt naar de andere kant van het zand gebracht en je wandelt terug naar De Theaterloods. Het zendstation heb je op je netvlies als markant punt aan de horizon..

Bij aankomst bij De Theaterloods word je welkom geheten en krijg je iets lekkers te eten en te drinken. Je wordt direct al geïnspireerd door een wisselende kunstexpositie en de sfeervolle aankleding. Dan volgt de theatervoorstelling die je input en een boost geeft voor de rest van de dag. Als vanzelf wordt je al uitgedaagd om te reflecteren op wat van waarde is voor jou zelf.

Misschien pak je wel een vraag van de 1.000-vragenwand en neem je tijd voor jezelf. Of loop je de Shakespearewandeling door het prachtige natuurgebied met scenes uit King Lear over leiderschap en de vraag hoe het is met jouw eigen leiderschap. Uiteindelijk krijg je helder: dit is wat voor mij belangrijk is, dit is wat ik wil. Na een uitgebreide lunch volgt de verdere verdieping van het programma. Je gaat naar de bibliotheek van verlangen waar je ter verdieping een boek aangereikt krijgt. Een wetenschapper biedt een inspiratiecollege op een bepaald thema. Dan maak je de verbinding met jouw werk. Bijvoorbeeld in kleine groepen bespreek je wat het bedrijf of de organisatie wil en wat jij wil. Is er verschil in behoeftes? Wat zijn gedeelde waarden? Wat is het hoger doel waar je samen voor gaat en vanuit welke zingeving? De middag wordt gezamenlijk afgesloten met het delen van ervaringen van de dag en de beloning daarop met een kort muzikaal slot. Je gaat naar huis met een bijzondere ervaring en inzichten die voor jou van waarde zijn. Je hebt een wens en een idee om verder mee aan de slag te gaan”

Walter Supèr is artistiek leider van De Theaterloods en TheaterMakers Radio Kootwijk.

Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Meer informatie over De Theaterloods?

Bel of mail Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of info@detheaterloods.nl