Sprekende Voorbeelden

Bruiloft Anne & Roeland

Anne en Roeland zijn getrouwd in de Theaterloods. Voor deze bijzondere dag boden we een aantal ingrediënten aan die juist in combinatie elkaars uitwerking versterken en een bijzondere bijdrage leveren aan deze bijzondere en onvergetelijke bruiloft.

Omdat iedereen en elke bruiloft anders is gaan wij in gesprek met het bruidspaar over hun gedetailleerde wensen en ideeën; een bezoek aan de cateraar voor invulling van de catering, een gesprek met hun ‘speciale ambtenaar burgerlijke stand’ Walter Supèr, en overleg over de aankleding en zaken als muziek tijdens het diner e.d. De persoonlijke inhoud, de locatie en originele ingrediënten maken elke bruiloft weer uniek en onvergetelijk.

Ceremonie in de theaterzaal..

De huwelijksceremonie ‘de Ode’ werd geleid door Walter Supèr en muzikaal begeleid door Tom Meulman.
De Ode is een muzikaal theaterprogramma als onderdeel van de ceremonie met een ode aan de liefde en vriendschap van het bruidspaar. Gemaakt voor vieringen zoals een huwelijk of andere feestelijke momenten waar liefde en vriendschap centraal staan. Geen Ode is hetzelfde omdat elk stel of mens uniek is.

“Het was een ceremonie om nooit te vergeten, op ons toegespitst en geheel in de stijl van de Theaterloods met een prachtige onderliggende boodschap waardoor het publiek duidelijk geraakt werd”.

Anne & Roeland

Het programma spitst zich dan ook toe op wie de hoofdpersonen zijn met liedjes uit het rijke repertoire van TheaterMakers Radio Kootwijk en inspirerende verhalen en overdenkingen over wat werkelijk van waarde is in de liefde en vriendschap. In Ode wordt het publiek actief betrokken in de liefde en vriendschap van en voor het vierende stel. Een heerlijk programma met humor, muziek en veel inspiratie om een viering bijzonder en persoonlijk te maken.

“De Theaterloods is een pareltje en we zijn blij dat we deze plek ontdekt hebben. Graag willen we jullie allemaal bedanken voor de inspiratie die jullie voor ons zijn, en ook op onze bruiloft zijn geweest voor ons en al onze gasten!”

Anne & Roeland
Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Meer informatie over De Theaterloods?

Bel of mail Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of info@detheaterloods.nl