Personeelsdag of teamdag met inhoud

Een dag om jouw team of collega’s te ontmoeten, te inspireren, op te laden en om met hernieuwd perspectief en energie de aankomende tijd in te gaan. Over wat voor jou werkelijk van waarde is in werk, leven en liefde.

Juist nu wil je persoonlijke aandacht geven aan, en verhalen delen met je medewerkers. Een moment van stilstaan en vooruitkijken en een hart onder de riem. Persoonlijk, met de verhalen vanuit de eigen organisatie. Een waardevol moment met perspectief en saamhorigheid.

Voor elke bijeenkomst biedt De Theaterloods ondersteunende ingrediënten op basis van kunst, cultuur, natuur en of wetenschap. Met als uitgangspunt het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers of team wil uitdagen en inspireren.

online en live programma

Volg bijvoorbeeld een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper of een muzikaal college van drie topmuzikanten over passie en vakmanschap. Beantwoord een waardevolle vraag tijden een inspiratiewandeling op de uitgestrekte hei. Of bekijk samen een theatervoorstelling over menselijke dilemma’s ontwikkel door bevlogen makers.

Samen vormen de programmaonderdelen een geheel en een hart onder de riem voor alle medewerkers van jouw organisatie.

Meer weten? neem contact op met De Theaterloods.