Leiderschapsprogramma op de Veluwe

‘Hoeveel volgers heb jij? Je bent geen leider zonder volgers’ – Uit theatervoorstelling Mindlab (TMRK).

‘Groot leiderschap is gebaseerd op emotie. Als een leider faalt in deze primaire taak om de emoties in de juiste richting te sturen, dan zal, ook al doet hij voor de rest alles goed, niets zo goed gaan als het zou moeten of kunnen.’ – Uit theatervoorstelling de Mythe (TMRK).

Midden op de Veluwe, in De Theaterloods in Radio Kootwijk, werken kunstenaars en wetenschappers samen om jou persoonlijk te inspireren en uit te dagen op jouw leiderschap. Bijvoorbeeld met een van de theatervoorstellingen van ons huisgezelschap TheaterMakers Radio Kootwijk (TMRK) over leiderschap; wat is nu werkelijk van waarde? Opgevolgd door een uitdagend inspiratiecollege ‘Nooit meer doen alsof’ door prof. dr. Aukje Nauta. Over de waarde en schade van schaamte. Over leiderschap gesproken.

Of volg samen met je collega’s een inspirerend programma over leiderschap en ethische keuzes, in onze ‘Nachtclub voor overdag’. Over wat werkelijk van waarde is maar het daglicht niet goed kan verdragen… 

Onze kunstenaars en wetenschappers bieden verschillende bouwstenen voor een leiderschapsprogramma dat past bij jouw organisatie. Dat stemmen we af.

Overigens zien wij in ieder een leider. En een volger. Dus kan een leiderschapsprogramma in de Theaterloods voor iedereen.

Nieuwsgierig? Neem contact op met het team van De Theaterloods.