Kaartverkoop Theaterloods­festival gestart!

Het Theaterloodsfestival in Radio Kootwijk op zondag 2 september 2018: Persoonlijk van opzet en groots in aanbod. Laat je inspireren en verrassen door kunst, cultuur, natuur en wetenschap rond de vraag: ‘Wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’

Programma

Een doorlopend programma van 10 tot 22.00 uur met veelzijdig aanbod.
Om 10 uur De Nieuwe Kerk met ‘voorganger’ Geert Kimpen. Bestseller auteur van o.a. De Kabbalist en geweldig performer. Samen met spelers en muzikanten van De Theaterloods laat hij je ervaren hoe De Nieuwe Kerk kan inspireren.

En dan….; Theatervoorstellingen zoals Pindakaas en Pantykous van Sophie Schut; Hallo Bandung van Loulou Rhemrev, nu met Eva van der Poll op cello en Tom Meulman op piano; Anke van t Hof solo!; Wetenschapshuis met spraakmakende wetenschappers aan het woord; De Raakkamer; Nachtclub voor Overdag met nieuw werk over wat het daglicht niet kan verdragen, Verwonder-je-relatie-huisje voor 2 personen…; Lied voor een verhaal; Filosoofkamer; de inmiddels beroemde Bibliotheek van Verlangen; Silent wandeling, beeldende kunst, de Greenscreenroom voor je eigen levende ansichtkaart; en meer inspirerende verrassingen! Met als kers op de taart een heerlijk avondconcert ‘De Helden van De Theaterloods’; ontdek de helden en inspiratiebronnen van de spelers van De Theaterloods met een live vertolking.

Kortom een overvloedig programma met kunst, cultuur, natuur en wetenschap in en rond De Theaterloods. Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde voor jou?

Locatie en tijd

Zondag 2 september van 10:00 tot 22:00 uur in en rond De Theaterloods in Radio Kootwijk. Een kuuroord voor de ziel en de zaak.