Het nieuwe seizoen is gestart

De derde editie van het Theaterloodsfestival ligt achter ons. Wat hebben we een geweldige dag gehad, mede dankzij jullie komst. De zon, de sfeer, de verschillende programma’s en vooral veel leuke mensen maakten er een echte zalige zondag van. Dankjewel voor dat je er was. Wij hopen dat je vandaag geïnspireerd en met goede zin bent opgestaan en de vrijheid voelt om de keuzes te maken voor wat werkelijk van waarde is in jouw leven. We zien je graag terug, noteer alvast in je agenda: Zondag 1 september 2019 – Het Theaterloodsfestival in Radio Kootwijk

Binnenkort volgt hier een impressie van het Theaterloodsfestival 2018.

Wij blijven programma’s zoals dit festival bedenken en ontwikkelen.  Als jij met jouw organisatie of anderszins met een groep mensen een eigen festival of heidag wil beleven, dan ben je van harte welkom. Bel of mail Daphne Goudsmit en zij praat graag met je verder over de mogelijkheden.

Op zaterdag 6 oktober hebben we het eerstvolgende open programma op de Dag van de Liefde met een heerlijk optreden van Joris Linssen en zijn band Caramba; Raak! En zondag 7 oktober de volgende Zalige Zondag met inspiratiefestival en in de finale Yora Rienstra met Eerlijk gezegd. Kortom: wij zien je graag terug voor een dagje ‘kuren voor de ziel en de zaak’ in De Theaterloods.