De Zalige Zondag is terug

Beste vrienden van De Theaterloods,
Op veler verzoek komt er weer een Zalige Zondag en wel op 7 april 2019!
Een middag vol met theater, muziek, literatuur, natuur, beeldende kunst, lekker eten, kortom een zalige zondag…

De dagen in De Theaterloods zijn momenteel volop gevuld met inspirerende heidagen en festivals voor organisaties. De theater-voorstellingen van ons huisgezelschap Productiehuis Plezant, zoals Vuurdoop voor De Landmacht, Rauw voor de Politie en Hier staan wij voor Philadelphia Zorg, zijn succesvol en zorgen voor een grote opkomst van publiek naar De Theaterloods. Maar we blijven ook dagen organiseren die toegankelijk zijn voor een breed publiek zoals de Zalige Zondag op 7 april. En ondertussen is ook de kaartverkoop gestart voor ons grote Theaterloodsfestival op 1 september, tevens de opening van het nieuwe seizoen. 
Wees welkom in De Theaterloods!

7 April 2019: De Zalige Zondag is terug

Op deze eerste zondag van april opent De Theaterloods met de Zalige Zondag haar deuren voor een middag met kunst, cultuur, natuur en wetenschap en een (h)eerlijke lunch. Wees welkom!

Een Zalige Zondag met een heerlijk muzikaal, theatraal en literair programma. Met bestseller auteur Geert Kimpen, aan de vooravond van zijn nieuwe roman “Het meisje dat aan de oever verscheen”; de try-out van zijn nieuwe “lezing”, zoals alleen Geert dat kan… ‘De TomTom van je ziel’. Mirjam Vriend met de muzikaal theatrale presentatie van debuutroman Genade, met de voorstelling ‘Vrouw smacht moeder’ samen met celliste Eva van der Poll dat onlangs in première ging in het Concertgebouw. Nu in de Theaterloods!

En drummer Dave van Beek en zijn muzikale vrienden met een liefdeslied, protestlied, levenslied en danklied om op deze zondag cadeau te geven aan je naaste…

Kortom; een Zalige Zondag vol muziek, theater, literatuur en natuurlijk een inspiratiewandeling om met een open geest een Zalige Zondag te beleven.
En voor de liefhebbers; Traiteur Délicat serveert weer een zaaalige zondag lunch!      

Programma en tickets