De Theaterloods gaat internationaal

“Kunnen jullie het programma ook in het Engels doen?” vraagt Johnson & Johnson.
“Ehhm, ja, dat denken we wel.” 
“Lieve collega’s; kunnen we onze programma’s ook in Engels doen?” 
“Ehhm, ja, dat denken we wel. Best leuk eigenlijk”

18 mei. Een compleet Engelstalig programma met onder andere theater, inspiratiecolleges, wandelingen en vooral prachtige mensen afkomstig uit heel de wereld.

De Theaterloods Radio Kootwijk ontwikkelt zich steeds meer tot een kuuroord voor werk, leven en liefde. ‘Kuurbaden’ gevuld met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Programma’s om je in onder te dompelen en geïnspireerd weer uit te komen. Programma’s die zowel hoofd als hart raken op thema’s die op dit moment van waarde zijn.

“Ik vind het heerlijk om nu twee uur alleen in de auto te zitten en alles op mij in te laten werken wat ik vandaag heb beleefd, heel inspirerend”

zei een medewerker van Johnson & Johnson uit de grond van haar hart bij het afscheid van De Theaterloods in Radio Kootwijk. Ze had net een aantal nieuwe ‘kuurbaden’ in ons huis beleefd, zoals Project IK; een kunstwerkje door actrice en danser, Wolven Spotten; een leiderschapswandeling in de natuur en een spraakmakend inspiratiecollege van Prof. dr. Aukje Nauta ‘Nooit meer doen alsof; een nieuwe kijk op werk’. Glimlachend nemen we afscheid. Wat een heerlijke dag. Wat een binding. Voor Johnson & Johnson medewerkers maar zeker ook voor ons makers met al die mensen. 

Kan jij ook wel een dag in ons kuuroord gebruiken en ben je nieuwsgierig wat De Theaterloods voor jou(w organisatie) kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor inspirerende programma mogelijkheden.