Brave Hendrik @De Theaterloods

Brave Hendrik vormt nu het keukenteam van De Theaterloods Radio Kootwijk. Met de heerlijke gerechten van ons zusterbedrijf Brave Hendrik is het natuurlijk genieten in De Theaterloods, ook als het om eten en drinken gaat. Alles wordt zoveel mogelijk biologisch en plant-based bereid.

Met de heerlijke gerechten van ons zusterbedrijf Brave Hendrik is het natuurlijk genieten in De Theaterloods, ook als het om eten en drinken gaat. Alles wordt zoveel mogelijk biologisch en plant-based bereid. Zowel voor kleine als grote gezelschappen staan zij klaar.

De stijl is internationaal. Onze chef laat zich graag inspireren door het Midden-Oosten en Azië. Juist omdat daar heerlijke plant-based recepten uit voortkomen. En we combineren dat weer met streekproducten; groenten, vruchten en kruiden. Maar ook heerlijke patisserie en de inmiddels beroemde borrelplank van Brave Hendrik. Wist je trouwens dat Brave Hendrik een groente is? Familie van de snijbiet en spinazie.

Zo is het eten en drinken in De Theaterloods altijd een toegevoegde waarde aan een bijzondere dag in De Theaterloods. Het geeft een gevoel van ‘aandacht en goede zorg’. Zeker als het eten origineel, duurzaam en smaakvol is met een mooie presentatie. Dan wordt eten een onverwacht cadeautje op de dag.