Bijzondere locaties voor een bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement bij De Theaterloods in Radio Kootwijk

Een plek die omringt is door een uitgestrekt natuurgebied, en volop de ruimte biedt om als team even uit het thuiswerken te stappen en elkaar weer te ontmoeten. Een dag om met elkaar in gesprek te gaan, te reflecteren op het afgelopen jaar maar ook vooruit te blikken op het aankomende jaar. Een dag die ondersteunt wordt met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Op een veilige afstand van elkaar en toch in een intieme setting.
De Theaterloods biedt:

Natuur

Radio Kootwijk, daar waar het nog echt stil kan zijn. Weg uit de stad en de drukte vind je hier de rust en rauwheid van de Veluwe met op loopafstand van De Theaterloods de grootste zandvlakte van Europa. Midden in dit natuurgebied vind je zelfs met een beetje geluk herten en zwijnen.

Een inspirerend gebouw in een natuurlijke omgeving

De Theaterloods is een industriële loods op het terrein van voormalig zendgebouw Radio Kootwijk. Midden op de Veluwe zorgen bos en heide voor een scherp contrast met het industriële karakter van de gebouwen. De Theaterloods biedt naast uitzicht op het iconische zendgebouw een prachtig uitzicht op de hei. Aan de binnenkant is de industriële loods omgetoverd tot een sfeervolle locatie met een unieke en duurzame aankleding. De verschillende ruimtes zoals de werkplaats, loodszaal en theaterzaal bieden veel mogelijkheden om in kleinere groepen uiteen te gaan of plenair samen te komen.

Expertise

De programma’s die in De Theaterloods geboden worden zijn altijd gebaseerd op kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Er heeft zich een groep experts van kunstenaars en wetenschappers rondom de Theaterloods verzameld die met hun kennis en ervaring graag invulling geven aan een inspirerende dag in De Theaterloods. Dit artistieke team van De Theaterloods biedt door hun jarenlange ervaring en gemiddeld +200 events in het jaar ook veel inhoudelijke kennis van organisatievraagstukken waardoor je in goede handen bent.

Daarnaast staat er ook een culinair en organisatorisch team klaar om jouw dag tot in de puntjes te verzorgen. Zodat jij je kan focussen op de inhoud van de dag. Onze gespecialiseerde cateraar werkt op ambachtelijk wijze met duurzame en lokale producten, met altijd een verrassend en fris concept. Gezond en goed eten en drinken maakt een dag compleet.

De Theaterloods biedt hierdoor iets extra’s: unieke inhoudelijke programma’s op een bijzondere plek, waarbij er vooral wordt gekeken vanuit de vraag of het verlangen van de organisatie, hoe er iets toegevoegd kan worden aan jouw dag.

Meer weten? Plan jouw dag.