Bijzondere bedrijfsuitjes in de natuur

Een bijzondere dag met je team in een andere omgeving. Niet in de stad maar midden op de hei. En dan echt midden op de hei; zover als je kunt kijken. Uitwaaien, elkaar inspireren en samen een bijzondere belevenis ondergaan. De Theaterloods staat midden in de natuur van Radio Kootwijk en is de plek waar je samen met je team of organisatie zo’n belevenis kan ervaren.

Radio Kootwijk, daar waar het nog echt stil kan zijn. Weg uit de stad en de drukte vind je hier de rust en rauwheid van de Veluwe met op loopafstand de grootste zandvlakte van Europa.

Een bedrijfsuitje dat echt van waarde is

Nee, we doen niet aan handboogschieten, vlotten bouwen of zandkastelen. De Theaterloods biedt namelijk speciaal voor jouw team of organisatie een programma’s aan op basis van kunst, cultuur natuur en wetenschap. Een programma dat echt van meerwaarde is voor jouw team of organisatie omdat het aansluit op het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers of team wil uitdagen en inspireren.

Jullie ontmoeten bijvoorbeeld King Lear tijdens een Shakespeare wandeling. Tijdens de wandeling word je begeleid door een ‘Britse Gids’ van Lear Incorporated, een hecht, solide familiebedrijf… Uitgevoerd door drie geweldige acteurs; Mirjam Vriend, Paul van Soest en Abel de Vries. Laat je uitdagen en confronteren met de nog immer actuele vragen; vragen die dikwijls makkelijk gelinkt worden aan het thema van de dag.

King Lear theaterloods radio kootwijk
Shakespeare wandeling: King Lear

Of laat je inspireren door drie topmuzikanten die jou en je team meenemen in hun samenspel, de wijze waarop ze elkaar leiden en dienen in de muziek. Zie hoe zij elkaar blijven uitdagen en meenemen in hun bevlogenheid om hun vak steeds beter uit te oefenen. Een muzikaal programma over de waarde van passie en vakmanschap.

Of een uitdagende theatervoorstelling over leiderschap door ons huisgezelschap TheaterMakers Radio Kootwijk. Of een bevlogen inspiratiecollege ‘Nooit meer doen alsof’ over de waarde en schade van schaamte, door prof. dr. Aukje Nauta.

Het ervaren team, waaronder wetenschappers, kunstenaars en programmamakers, staan voor je klaar om in samenspraak met jou een uniek bedrijfsuitje te organiseren waarin je medewerkers, te midden van de prachtige Veluwe, geïnspireerd en geactiveerd worden. Voor een actief lichaam en ziel… 

Meer weten? Plan jouw dag!