Bijzondere bedrijfsuitjes – De Theaterloods Radio Kootwijk

Op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje vol inspiratie? De Theaterloods biedt verschillende mogelijkheden voor mensen in organisaties om bij elkaar te komen.

Onderscheidend, verrassend en inspirerend. Weg van de drukte van alledag vind je hier midden in de natuur rust en ruimte voor de vraag ‘wat is werkelijk van waarde in jouw werk, leven en liefde’. Deze vraag laat jou opzoek gaan naar de verbinding met jezelf en je collega’s.

“De Theaterloods inspireert en daagt je uit op de vraag wat voor jou werkelijk van waarde is in werk, leven en liefde, een vraag die nu actueler is dan ooit”

Voor elke bijeenkomst in de Theaterloods worden ondersteunende ingrediënten geboden op basis van kunst, cultuur, natuur en of wetenschap. Met als uitgangspunt het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers of team wil uitdagen en inspireren.

Je bekijkt bijvoorbeeld samen het programma ‘wat is van waarde.’ Met liedjes en verhalen op het snijvlak van werk, leven en liefde. Of je volgt een muzikaal college van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen. Je wandelt over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap. Of je volgt in het Wetenschapshuis een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en je laat je uitdagen door de duizend vragenwand die je aanzet tot dialoog met jezelf en anderen.

Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.