Bedrijfsontwikkeling stimuleren tijdens een bedrijfsuitje: waarom elke ontwikkeling moet beginnen met de vraag ‘wat is van waarde’.

Bedrijfsontwikkeling stimuleren tijdens een bedrijfsuitje: waarom elke ontwikkeling moet beginnen met de vraag ‘wat is van waarde’.

Wat is voor mij van waarde in werk, leven en liefde?

Wij geloven dat mensen die meer reflecteren en uitgedaagd worden op dit (persoonlijke) vraagstuk, uiteindelijk bewustere keuzes maken voor zichzelf, de organisatie en de maatschappij.

Werk, leven en liefde zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Gelukkig zijn steeds meer organisaties zich hiervan bewust. Juist nu in corona tijd waar onderwerpen als vitaliteit, positieve gezondheid en work-life balance in het hybride werken zo van belang zijn om plezierig je werk te doen. Voor ons begint dat door met elkaar het gesprek te voeren over wat van waarde is.

De Theaterloods biedt programma’s aan op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap die uitdagen op deze vraag. Omdat deze elementen mensen op verschillende manieren kunnen raken. De (gezamenlijke) beleving hiervan in en rondom De Theaterloods werkt als inspiratiebron en aanjager voor het voeren van een goed gesprek met jezelf en of met collega’s.

Een gesprek over de beleving van de huidige en verwachte situatie en de vraag: wat is voor mij nu werkelijk van waarde? De unieke programma’s van De Theaterloods vormen binnen organisaties vaak een langdurige inspiratiebron van gesprek en worden vaak hoog gewaardeerd.

Wat is voor jou van waarde?