3 tips waarmee jij jouw bedrijfsevenement echt persoonlijk maakt

Leuk hoor zo’n bedrijfsevenement, maar hoe maak je het voor jouw medewerkers nou echt persoonlijk en waardevol? De Theaterloods in Radio Kootwijk heeft veel ervaring met het organiseren van zo’n dag en geeft je hiervoor 3 tips:

Tip 1: De start. Eerste klap is een daalder waard! Begin met een inspirerend en verrassende start waarmee direct de toon wordt gezet van de dag. Bijvoorbeeld met een muzikale theatervoorstelling die jou raakt op de persoonlijke thema’s van jouw werkleven. Alsof de voorstelling voor jou gemaakt was….

Tip 2: De locatie. Vind een locatie die zowel van binnen als buiten een bijzondere belevenis biedt. Dat bij aankomst al een gevoel van bijzonder en uniek oproept. En van binnen geschikt is om zowel met grote alsook kleine groepen sfeervol en uitnodigend bij elkaar te zijn.

En van buiten omringd door zo’n prachtig natuurgebied met vergezichten dat je je in een bijzonder vakantieland waant. Een land dat één dag helemaal voor jou is.

En oh ja; het helpt enorm als zo’n locatie je gastronomisch verwent met gezond eten; als een zorgvuldige energiebron voor de hele dag. Opdat er geen suiker- of andere dip in energie ontstaat door verkeerde voeding….

Tip 3: Een afsluiter waar je nog vaak aan terug denkt.

Het slot bepaalt hoe je huiswaarts keert. Zorg voor een afsluiting die persoonlijk is en je een hart onder de riem geeft voor het vervolg. Bijvoorbeeld met een ‘lied voor een verhaal’. Verhalen van deelnemers, soms hilarisch en soms bloedserieus worden beloond met een persoonlijk lied, vertolkt door topmuzikanten in een theatrale setting. De verhalen en liedjes samen vormen een interactief en persoonlijk slot waarin eenieder zich gehoord en beloond voelt.