10 unieke bedrijfsuitjes – De Theaterloods

Voor een onvergetelijke bijeenkomst van jouw organisatie ga je naar De Theaterloods in Radio Kootwijk. De plek voor jouw unieke bedrijfsuitje. In dit blog een overzicht van onze top 10 van originele programma’s bij De Theaterloods. Alle programma’s zijn uniek en kunnen worden toegespitst op jouw organisatie.

1. Online en live Hart onder de riem programma

Juist in deze tijd wil je persoonlijke aandacht geven aan en verhalen delen met je medewerkers. Een moment van stilstaan en vooruitkijken met een hart onder de riem. Persoonlijk, met de verhalen van de eigen organisatie. Een waardevol moment met perspectief en saamhorigheid. Het programma wordt via een (semi) livestream geheel coronaproof aangeboden aan de doelgroep op een bepaalde dag of tijdstip, eventueel in combinatie met een ‘hart-onder-de-riem-pakketje’ dat thuis wordt bezorgd op de dag van uitzending. Dit naar eigen wens in te vullen. Lees meer.

2. Muzikaal college over vakmanschap

online en live programma

Drie topmuzikanten o.l.v. Dave van Beek nemen je mee in hun samenspel, de wijze waarop ze elkaar leiden en dienen in de muziek. Laat je meenemen in hun bevlogenheid om hun vak steeds beter uit te oefenen en zie hoe ze elkaar blijven uitdagen. Over de waarde van passie en vakmanschap.

3. Duizend vragenwand

duizend vragenwand

De Duizend vragenwand daagt uit, inspireert en zet, tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied van Radio Kootwijk, aan tot dialoog met jezelf en anderen. Elke dag is er voor eenieder een waardevolle vraag.

4. Muzikaal en theatraal programma ‘wat is van waarde’

Een muzikale en theatrale zoektocht naar de vraag ‘wat is voor mij van waarde?’
Walter Supèr gaat samen met muzikant Bas Bons op zoek naar wat werkelijk van waarde is in werk, leven en liefde. In deze zoektocht laten ze zich leiden door verhalen en overdenkingen van mensen die hen inspireerden. Afgewisseld met de liedjes van Bas Bons als inspiratiepareltjes. Een programma om door geraakt te worden en bij zelf af te vragen; wat is voor mij eigenlijk werkelijk van waarde?

5. Inspiratiepareltje

Nachtclub

Theatervoorstellingen van bevlogen makers in meestal kleine bezettingen van 1 of 2 spelers. Over menselijke dilemma’s in werk, leven en liefde.

6. King Lear op de Hei

King Lear Kunst werkt Aukje Nauta Walter Super

Ontmoet King Lear tijdens de Shakespeare wandeling. Je wordt tijdens de wandeling begeleid door een ‘Britse Gids’ van Lear Incorporated, een hecht, solide familiebedrijf… Uitgevoerd door drie geweldige acteurs; Mirjam Vriend, Paul van Soest en Abel de Vries. Laat je uitdagen en confronteren met de nog immer actuele vragen; vragen die dikwijls makkelijk gelinkt worden aan het thema van de dag.

7. Het Wetenschapshuis

In het Wetenschapshuis geven diverse spraakmakende wetenschappers en inspirerende sprekers colleges. Zoals o.a. dr. Aukje Nauta (psychologie), prof. Matthijs Schouten (natuurwetenschappen en filosofie) of Roek Lips (Nieuwe Leiders).

8. Een theatervoorstelling van TheaterMakers Radio Kootwijk

Het huisgezelschap van De Theaterloods maakt met een gerenommeerde groep acteurs en muzikanten theatervoorstellingen over werk, leven en liefde. Voorstellingen die je raken en inspireren, inmiddels door ruim 200.000 mensen gezien. Voorstellingen voor specifieke als ook voor een brede doelgroep. In overleg adviseren wij graag over de voorstelling die bij jouw programma past. Meer over TheaterMakers Radio Kootwijk

9. Boterham met Pindakaas

Een Iraanse vrouw leert de Nederlandse taal. Hoe smeer je een boterham en wat doen ze hier onder hun pindakaas? Een korte voorstelling van actrice Sophie Schut. Een inspiratiepareltje over integratie, taal en identiteit. Nu belicht vanuit het perspectief van de buitenlander die in Nederland een veilige thuishaven zoekt. Wat is eigenlijk normaal?

10. Bibliotheek van verlangen

Theaterloodsfestival Bibliotheek van verlangen Tjerk Noordraven

Taalkunstenaars en puristen zijn ze, de literaire coaches van de Bibliotheek van verlangen in De Theaterloods. In hun knusse bibliotheek vol wereldliteratuur heb je een kort gesprek over de actuele thema’s in jouw leven. Al snel worden de eerste zinnen uit een boek voorgelezen dat jouw leven nú kan voeden. Je wordt geïnspireerd met een zin uit een boek dat je ongetwijfeld thuis graag wilt gaan lezen…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of naar andere originele programma’s? Neem contact op met De Theaterloods.