Heidag

Voor organisaties

Voor kleine en grote groepen biedt De Theaterloods mogelijkheden voor een inspirerende heidag. Om te bezinnen, te reflecteren, in gesprek te zijn over wat voor jou en jouw organisatie werkelijk van waarde is.

Te midden van een schitterend natuurgebied op de Veluwe, nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods, op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een inspiratiehuis voor werk, leven en liefde. Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden.

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties ingrediënten en programma’s aan om mensen uit te dagen, op te laden, geïnspireerd te raken en met hernieuwd(e) energie en verlangen de toekomst in te gaan. Over de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. Over zingeving. Over wel weten maar niet doen. Over wel willen maar niet kunnen. Over helden uit het verleden. Over het diepere verlangen dat de basis vormt voor de toekomst. Over de ziel van organisaties. Over je eigen ziel als de motor van een gelukkig bestaan.

Elke heidag is maatwerk, samen met jou stellen we het gewenste programma samen. Met, naar eigen keuze, kunst, cultuur, natuur en wetenschap als inspirerende ingrediënten. Zoals in een wellnesscentrum, een kuuroord….en dan voor de ziel en de zaak…

Bekijk hier enkele inspirerende ingrediënten of neem contact met ons op voor een eerste kennismaking en meer informatie.

Ingrediënten

Daphne Goudsmit zakelijk directeur De Theaterloods

Heidag voor jouw organisatie in De Theaterloods?

Bel of mail Daphne Goudsmit via 06-4627 7587 of daphnegoudsmit@detheaterloods.nl