Heidag

In de Theaterloods Radio kootwijk

De Theaterloods in Radio Kootwijk biedt jou en je organisatie midden op de Veluwe volop de ruimte om te ontmoeten, eigen programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

Een heidag in De Theaterloods is iets unieks. Een dag vol met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een dag om op te laden en aan het einde van de dag weer geïnspireerd naar huis te gaan. Een dag om nog lang van na te genieten.

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalige Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is geen ‘gewone’ locatie; het is een kuuroord voor werk, leven en liefde. Een bijzondere plek waar met kunst, cultuur, natuur en wetenschap inspirerende programma’s worden geboden met langdurige impact.

 

De mogelijkheden

Een veelzijdig team van vakmensen, zoals kunstenaars en wetenschappers, staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen en biedt actuele programma’s over o.a. thema’s die in het post-coronatijdperk van waarde zijn; nieuw leiderschap, duurzaamheid, samenwerken, diversiteit, hybride-werken en vitaliteit.

Naast expertise biedt de sfeervolle Theaterloods een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes, een gastronomisch restaurant en een ruim terras omringd door uitgestrekte natuur.

Wil je een heidag in De Theaterloods organiseren? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.