Laden Evenementen

Zalige Zondag

De Zalige Zondag is terug op 7 april!
Op deze eerste zondag van april opent De Theaterloods met de Zalige Zondag haar deuren voor een middag met kunst, cultuur, natuur en wetenschap en een (h)eerlijke lunch. Wees welkom!

Een Zalige Zondag met een heerlijk muzikaal, theatraal en literair programma. Met bestseller auteur Geert Kimpen, aan de vooravond van zijn nieuwe roman “Het meisje dat aan de oever verscheen”; de try-out van zijn nieuwe “lezing”, zoals alleen Geert dat kan… ‘De TomTom van je ziel’.
Mirjam Vriend met de muzikaal theatrale presentatie van debuutroman Genade, met de voorstelling ‘Vrouw smacht moeder’ samen met celliste Eva van de Poll dat onlangs in première ging in het Concertgebouw. Nu in de Theaterloods! En drummer Dave van Beek en zijn muzikale vrienden met een liefdeslied, protestlied, levenslied en danklied om op deze zondag cadeau te geven aan je naaste…

Kortom; een Zalige Zondag vol muziek, theater, literatuur en natuurlijk een inspiratiewandeling om met een open geest een Zalige Zondag te beleven. En voor de liefhebbers; Traiteur Délicat serveert weer een zaaalige zondag lunch!

Programma

12:00 uur (H)eerlijke lunch
13:00 uur Inspiratiewandeling
13:30 uur Opening expositie ‘de ruimte die je meeneemt’ van kunstenaar Simon Bos 
14:00 uur Programma Genade & eerste twee cadeauliedjes*
15:00 uur Pauze en Mirjam Vriend signeert
15:30 uur Twee cadeauliedjes & daarna programma Geert Kimpen
16.45 uur Borrel en signeren boeken door Mirjam Vriend en Geert Kimpen

*Komt u alleen voor het programma? De Theaterloods is een half uur voor aanvang open.

Geert Kimpen auteur Het meisje dat aan de oever verscheen

Geert Kimpen met ‘De TomTom van je ziel’ n.a.v. zijn nieuwe roman 'Het meisje dat aan de oever verscheen’

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om weer naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties.

Mirjam Vriend auteur Genade

Mirjam Vriend met de muzikaal literaire lezing ‘Vrouw smacht moeder’ n.a.v. haar roman 'Genade'

Wat is erger dan de pijnlijke dingen die je weet over je familie? De pijnlijke dingen die je niet weet. En is depressie een biologisch defect of een noodrem van de ziel?

Genade is de meeslepende debuutroman van actrice Mirjam Vriend over het leven van een jonge vrouw die zich probeert te ontworstelen aan de ballast van haar familie. Over de impact van depressie binnen een gezin, knellende familiebanden, de kracht en schaduwzijde van de band tussen moeder en dochter, tegen
de achtergrondvan de klassieke-muziekwereld.

Speciaal voor haar boeklezingen maakte zij samen met Productiehuis Plezant de korte voorstelling ‘Vrouw smacht moeder’, uitgevoerd met celliste Eva van de Poll.

Dave van Beek

Cadeauliedjes van Dave van Beek en zijn muzikale vrienden

Vier cadeauliedjes; een liefdeslied, protestlied, levenslied en danklied om op deze zondag cadeau te geven aan je naaste…
Samen met zijn topmuzikanten speelt Dave van Beek het gekozen lied live voor jou in De Theaterloods! Dave van Beek is drummer, componist en de muzikaal leider van Productiehuis Plezant.

Simon Bos Expositie De ruimte die je meeneemt

Opening expositie ‘De ruimte die je meeneemt’ 

Tijdens de Zalige Zondag wordt tussen 13:30 en 13:45 uur de tijdelijke expositie ‘De ruimte die je meeneemt’ van kunstenaar Simon Bos officieel geopend. De expositie voert je langs de verbeeldingen uit het brein van kunstenaar Simon Bos, geïnspireerd door aardse en buitenaardse ruimten, mythologie, filosofie, poëzie en beeldende kunst van andere kunstenaars.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar


Op een Zalige Zondag geven wij eenieder de mogelijkheid om kennis te maken met een selectie van ons aanbod, gesponsord door De Theaterloods en daarom tegen een laagdrempelige toegangsprijs. Soms proberen we ook een nieuw programmaonderdeel uit en ben je getuige van een primeur. Een Zalige Zondag begint met een heerlijke lunch en vult vervolgens je zondag met inspiratie rond de vraag: ‘Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’