Laden Evenementen

Zalige Zondag Mindlab – Vervalt, wordt verplaatst

Door alle onzekerheden besluiten we op voorhand deze datum te verplaatsen naar een moment waar u zonder zorgen over het virus de voorstelling kunt bezoeken. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zal dit op de site bekend gemaakt worden.

Wilt u als eerste persoonlijk op de hoogte worden gesteld van deze nieuwe datum? Stuur dan een mail met uw gegevens naar: info@detheaterloods.nl

Zalige Zondag 19 april - Vervalt, wordt verplaatst.

Met de Zalige Zondagen stellen we de deuren open voor een breed publiek, bijvoorbeeld om de voorstellingen van TheaterMakers Radio Kootwijk (voorheen Productiehuis Plezant) te zien. 
Voorstellingen die wij zelf sponsoren en daarom tegen een ‘laagdrempelig’ tarief bezocht kunnen worden. Natuurlijk als vanouds met zo’n (h)eerlijke lunch van Délicat en ruimte voor een inspirerende wandeling.

Mindlab

Mindlab is een theatervoorstelling die het hart van de wetenschap raakt. Over waarheidsvinding, waarden en waarachtigheid binnen het instituut ‘de universiteit’.
Een sciencefiction thriller die ons allen kan overkomen als we onze eigen waarheid en impact van handelen in volledige transparantie durven te beleven. Als cognitieve dissonantiereductie onze mind heeft verlaten… Veni, Vidi, Vici?

‘Je bent niet wie je denkt dat je bent, je bent wat je doet.’

Een uitdagende theatervoorstelling voor eenieder die met hart en ziel een groot deel van zijn leven deelt binnen de universiteit.  Voor diegene die ooit wil zeggen; ‘het was alle moeite werkelijk waard’. Meer over Mindlab.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar