Laden Evenementen

Zalige Zondag: Mountain Child Care Inspiratiefestival

2 december 2018

De Zalige Zondagen in Radio Kootwijk bieden in 2018 elke eerste zondag van de maand een inspiratiefestival met kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

Een festival met theater, muziek, spraakmakende wetenschappers, beeldende kunst, avontuurlijke wandelingen, rake beelden en treffende teksten, spontane ontmoetingen en vooral veel verrassingen, uitgevoerd door gerenommeerde kunstenaars en wetenschappers. Programma’s op het snijvlak tussen werk, leven en liefde. Met als prangende vraag: wat is voor jou werkelijk van waarde? Een programma dat je uitdaagt, ontroert, confronteert en inspireert.
Stel je eigen programma samen uit een gevarieerd aanbod met kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

Een Zalige Zondag begint met een heerlijke lunch om 12 uur en vult vervolgens je zondag met inspiratie rond de vraag ‘Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’

Programma

12.00uur (H)eerlijke lunch
13:00uur Inspiratiefestival (voor programma-informatie zie hieronder)
±17.00uur Borrel
Komt u alleen voor het inspiratiefestival: de Theaterloods is een half uur voor aanvang open.

Tickets

75 beschikbaar
Entree 02/1229.95Toegangsbewijs voor de Zalige Zondag 02/12

Vul alstublieft alle verplichte velden in

75 beschikbaar
(H)eerlijke Lunch 02/1214.50(H)eerlijk lunch buffet met diverse biologische broodjes, afwisselende soepen of salades en diverse soorten sapjes.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

75 beschikbaar
Taxi 02/1210.00Een taxirit van Apeldoorn CS naar De Theaterloods in Radio Kootwijk en weer terug.

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Programma Mountain Child Care Inspiratiefestival

Op de sofa
Theatervoorstelling van Mirjam Vriend
Een vrouw op de sofa van haar psycholoog. Tijd voor haar periodieke zelfreflectie. Maar nu wel met een hele existentiele vraag: wie is de weg kwijt, ik of de mensen om mij heen? Ik wil mij gewoon gelukkig voelen, wat moet ik doen? Wat zegt u? Throw it away?

mike-marquez-512516-unsplash
Wetenschappers Nauta Schouten

Het Wetenschapshuis, ga op de thee bij een wetenschapper…
Het Wetenschapshuis is een plek waar spraakmakende wetenschappers inspirerende en soms experimentele colleges geven. Om daarna met jou een kop thee te drinken. Met psycholoog Dr. Aukje Nauta en bioloog, filosoof en godsdienstwetenschapper prof. Matthijs Schouten.

Wandeling door een gouden onderneming
De natuur is een consciëntieus ondernemer. Simpelweg omdat ze anders niet kan voortbestaan. Ze is een goede netwerker en verbindt zich met de omgeving om haar heen. Natuurgids Sebastiaan van Empel neemt je mee op wandeling door de prachtige natuur rond De Theaterloods. Om geheimen van de natuur te ontdekken en je er met al jouw zintuigen mee te verbinden. Laat je inspireren door een geweldige ondernemer!

wandeling door een gouden onderneming
theaterloods Plezant Bertil van Wieren

Lied voor een verhaal
Vertel over een mooi, ontroerend of bijzonder moment in jouw (werk)leven en krijg er een inspirerend lied voor terug.

 

 

 

Investeer ook in jongeren in Nepal en Nederland

Wanneer je deelneemt aan het Inspiratiefestival investeer je niet alleen in jezelf, maar ook in de toekomst van tientallen jongeren in Nepal. Jouw inschrijfgeld op 2 december wordt namelijk voor 100% gedoneerd aan Mountain Child Care, een innovatieve stichting die zich inzet om het talent van weesjongeren aan hun land ten goede te laten komen. Deze jongeren hebben het zonder ouders verdraaid lastig om na het verlaten van hun tehuis een plek te vinden in de maatschappij. Door hen de Himalaya over te laten trekken en daar prachtige oefeningen te laten doen, samen met Nederlandse leeftijdsgenoten, ontstaat een levensveranderende ervaring. Ook voor de Nederlandse jongeren. Een effectief na-traject borgt deze verandering. Daarvoor is het programma, de QuestTrek, in 2014 in het bijzijn van de Dalai Lama gekozen tot inspirerend onderwijsvoorbeeld.

De Theaterloods is samen met haar huistraiteur Délicat al jaren sponsor van Mountain Child Care. Dat doen we omdat deze organisatie zo enorm waardevol is voor de toekomst van veel jonge mensen. Meer weten? Bezoek www.mountainchildcare.org