Laden Evenementen

Zalige Zondag

3 november

Op 3 november vullen we de Zalige Zondag met onder andere een heerlijke Luxe lunch, een inspiratiewandeling over de prachtige heide van Radio Kootwijk, theatervoorstelling de Biecht, een inspiratiecollege van spreker, schrijver, psycholoog Aukje Nauta en andere ‘kuurbaden’ om je in onder te dompelen.

Aukje Nauta geeft regelmatig lezingen over organisatiepsychologische thema’s als ongewenst, grensoverschrijdend gedrag, schaamte en duurzame inzetbaarheid. Haar vaste regisseur is Berthold Gunster, grondlegger van Omdenken.

Tickets

12.00 uur Luxe Lunch (optioneel)
13.15 uur Start programma*
16.30 uur Borrel

*het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

  • Tip: Bestel alvast een parkeerticket tegen het gereduceerde tarief van €4,00. Het parkeerticket ontvangt u dan op de dag zelf bij de entree van De Theaterloods.

    *Let op: De lunch kan enkel geboekt worden als er ook gebruik wordt gemaakt van het inhoudelijk programma. Het entreebewijs voor de Zalige Zondag kan wel los geboekt worden.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entree Zalige Zondag
Toegangsbewijs voor de Zalige Zondag van 3 november excl. Luxe lunch
20.64 incl. btw
137 beschikbaar
Luxe Lunch
Luxe Lunch | 27,50 per persoon.
25.23 incl. btw
144 beschikbaar
Parkeerticket
Parkeerticket Radio Kootwijk - Gereduceerd tarief
3.31 incl. btw
Onbeperkt

Luxe Lunch

Een Zalige Zondag begint met een luxe (vegan) lunch van ons zusterbedrijf Theetuin Brave Hendrik.  Laat je verrassen en geniet van al het lekkers tijdens een uitgebreide smaakvolle lunch voorafgaand aan het theatercollege.

Denk aan vers afgebakken desem brood met diverse vers gemaakte toppings van onze chef, een heerlijke seizoenssoep,  een rijkgevulde seizoenssalade en als afsluiter heerlijke zoetigheden.

  • De Luxe lunch dient vooraf gereserveerd te worden.
  • 27,50 p.p. exclusief dranken.
  • Dieetwensen? Geef ze aan ons door via info@detheaterloods.nl We laten dan weten wat we voor je kunnen betekenen.