Laden Evenementen

Zalige Zondag

1 december

Kan je niet wachten en wil je verzekerd zijn van een plekje op deze Zalige Zondag? Reserveer dan nu alvast je tickets. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tickets 1 december

12.00 uur Luxe Lunch (optioneel)
13.15 uur Start programma*

*Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tip: Bestel alvast een parkeerticket tegen het gereduceerde tarief van €4,00. Het parkeerticket ontvangt u dan op de dag zelf bij de entree van De Theaterloods. 

*Let op: De lunch kan enkel geboekt worden als er ook gebruik wordt gemaakt van het inhoudelijk programma. Het entreebewijs voor de Zalige Zondag kan wel los geboekt worden.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entree Zalige Zondag
Toegangsbewijs voor de Zalige Zondag van 1 december excl. Lunch
20.64 incl. btw
148 beschikbaar
Luxe Lunch
Luxe (vegan) Lunch | 27,50 per persoon.
25.23 incl. btw
148 beschikbaar
Parkeerticket
Parkeerticket Radio Kootwijk - Gereduceerd tarief
3.31 incl. btw
Onbeperkt

Luxe Lunch

Een Zalige Zondag begint met een luxe (vegan) lunch van ons zusterbedrijf Theetuin Brave Hendrik.  Laat je verrassen en geniet van al het lekkers tijdens een uitgebreide smaakvolle lunch voorafgaand aan het theatercollege.

Denk aan vers afgebakken desem brood met diverse vers gemaakte toppings van onze chef, een heerlijke seizoenssoep,  een rijkgevulde seizoenssalade en als afsluiter heerlijke zoetigheden.

  • De Luxe lunch dient vooraf gereserveerd te worden.
  • 27,50 p.p. exclusief dranken.
  • Dieetwensen? Geef ze aan ons door via info@detheaterloods.nl We laten dan weten wat we voor je kunnen betekenen.