Laden Evenementen

Onderwijs Uitdag

5 juni 2025

Met groot enthousiasme werken wij al aan de onderwijs UITdag 5 juni 2025. We beloven je opnieuw een bijzondere en frisse dag die je voedt, inspireert en je laat reflecteren op jouw (werk)leven.

Een dag vol kunst, cultuur, natuur, wetenschap die aansluit op wat voor jou van waarde is. Opnieuw zorgvuldig samengesteld, want ook wij, Buro Hebe en De Theaterloods blijven ontwikkelen.

Een dag die maakt dat je weer opgeladen, geïnspireerd en gevoed naar huis gaat.

Kom jij naar de Onderwijs UITdag op 5 juni 2025?

We beloven je een ongekende ervaring, een beleving die prikkelt, uitdaagt, stil maakt.

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Dat zouden we geweldig vinden. Bestel voor 1 december alvast een EarlyBird ticket voor de UITdag van 5 juni 2025.

Early Bird voor Teams
Schrijf je voor 1 december je team in én is je team groter dan 5 personen dan bieden we vanaf de 6e deelnemer een aantrekkelijke prijs voor vroege vogels van € 475,00 per persoon incl. btw.
Aanmelden: Mail de namen van je teamleden naar info@detheaterloods.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Early Bird Toegangsticket
Onderwijs Uitdag donderdag 5 juni 2025
412.40 incl. btw
149 beschikbaar
Regulier Toegangsticket
Onderwijs Uitdag donderdag 5 juni 2025
453.72 incl. btw
150 beschikbaar

Terugblik Onderwijs UITdagen 2024

Locatie

De Onderwijs UITdag vindt plaats in De Theaterloods in Radio Kootwijk | Kuuroord voor mens en organisatie. Dicht bij Apeldoorn, op het terrein van het monumentale Zendstation Radio Kootwijk. Een buitengewone plek waar organisaties graag (terug)komen voor dagvullende programma’s vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Over thema’s die passen bij de vragen van deze tijd. Zo helpen ze mensen en organisaties verwonderen, veranderen, vertragen en versterken.
Dit voel je. Dit werkt.

Buro Hebe & De Theaterloods Radio Kootwijk

Een UITdag. Een beproefd concept van De Theaterloods in Radio Kootwijk. Samen met het team van Buro Hebe, dat staat voor innovatie en verbinding in onderwijs, is de UITdag nu geheel samengesteld voor onderwijsprofessionals. De makers van De Theaterloods stonden al meerdere malen aan de basis van transities in verschillende sectoren en organisaties. Want transitie vraagt inspiratie, kunst, cultuur, eigenzinnigheid, een lange adem en misschien wel moed. De UITdag is de start van nieuwe verhalen. Een dag van ontmoeten en dialoog, tussen leiders, leraren, bestuurders, beleidsmakers, wetenschappers, toezichthouders. Een anders dan anders dag, waarin je met inspiratie en nieuwe inzichten naar huis gaat. En meer dan voldoende in handen hebt om mee verder te gaan.

Vragen?

Heb je vragen over de Onderwijs UITdagen?
Neem dan contact op met Buro Hebe via telefoonnummer 085-07 03 422.
Voor vragen over je aanmelding kun je contact opnemen met De Theaterloods via telefoonnummer 055-519 03 66 of info@detheaterloods.nl