Laden Evenementen

Lang leve de familie!

13 oktober 2019

De Theaterloods presenteert in samenwerking met De Boekenkrant op zondag 13 oktober: Lang leve de familie!

Met literair meesterwerk, theater, livemuziek, natuur en beeldende kunst rond familie-perikelen. Een heerlijke zondag met of zonder familie in Radio Kootwijk midden op de Veluwe!

Een programma met auteur Mirjam Vriend (Genade, roman over impact van familiegeheimen) en haar bijzondere boekpresentatie met de theatervoorstelling Vrouw smacht moeder. 
De première van de kunstexpositie van Frank van Heeswijk in De Theaterloods met 33 kunstwerken die gerelateerd zijn aan 33 tekstregels van het lied ‘Alsof er niets gebeurd is’ van Maarten van Roozendaal.

Psychiater en bestseller auteur Bram Bakker, in voorbereiding op zijn theaterprogramma over burnout en de presentatie van zijn nieuwe boek dat in oktober uitkomt; de dokter als patiënt. Een bekend en begenadigd spreker als speciale gast op 13 oktober! 

Boekenkrant live; auteurs worden geïnterviewd over geheimen van hun schrijverschap….
Muzikanten Dave van Beek en Bas Bons brengen een ode aan Maarten van Roozendaal met de vertolking van zijn prachtige liedjes. En een ‘lang leve de familie wandeling’, met of zonder familie maar zeker onvergetelijk, daar zorgt het team van De Theaterloods wel voor…

Programma

12:00 uur (H)eerlijke lunch
13:00 uur ‘Lang leve de familie wandeling’
14:00 uur Lang leve de familie!*
16:00 uur Borrel

*Komt u alleen voor Lang leve de familie! om 14:00 uur? De Theaterloods is een half uur voor aanvang open.

Tickets

130 beschikbaar
Entree ticket Lang leve de familie!19.50Entree ticket voor Lang leve de familie! excl. lunch.
130 beschikbaar
Lunch ticket Lang leve de familie!14.50Geniet voorafgaand aan het programma 'Lang leve de familie!' van een (h)eerlijke lunch buffet met diverse biologische broodjes, afwisselende soepen en salades en diverse soorten sapjes.