Laden Evenementen

Lang leve de familie!

De Theaterloods presenteert in samenwerking met De Boekenkrant op zondag 13 oktober : 

Lang leve de familie!

Met literair meesterwerk, theater, livemuziek, natuur en beeldende kunst rond familie-perikelen. Een heerlijke zondagmiddag met of zonder familie op de unieke plek in Radio Kootwijk midden op de Veluwe!

Met optredens van schrijfster en actrice Mirjam Vriend, bekend psychiater en bestsellerauteur Bram Bakker en rouwbegeleider in de laatste levensfase Patty Duijn. In elkaars verlengde brengen zij samen een afwisselend theatraal programma rond familieperikelen.

Waaronder de inspirerende presentatie van Mirjam haar debuutroman Genade over de impact van familiegeheimen en ‘rouwdoula’ Patty als persoonlijk coach ten tijde van rouw en verlies. Over familie perikelen gesproken….

En ook: een heerlijk theaterconcert met een ode aan Maarten van Roozendaal. Ter ere van de première van de expositie Ruis op de lijn van Frenk van Heeswijk in De Theaterloods. Elk kunstwerk is verbonden aan een van de 33 tekstregels van het lied ‘Alsof er niets is gebeurd’ van Maarten van Roozendaal.
Muzikanten Dave van Beek, Bas Bons, Peter Badenbroek en Herman Onnen brengen een ode aan Maarten van Roozendaal met de vertolking van zijn prachtige liedjes.

En verder, Boekenkrant live; auteurs worden geïnterviewd over geheimen van hun schrijverschap, en een ‘lang leve de familie wandeling’, met of zonder familie maar zeker onvergetelijk, daar zorgt het team van De Theaterloods wel voor…En natuurlijk de heerlijke lunch van ons Délicat Theaterloods team.

Kortom: een veelzijdig programma voor kunst, natuur en literatuurliefhebbers!

Programma

12:00 uur (H)eerlijke lunch
13:00 uur ‘Lang leve de familie wandeling’
14:00 uur Lang leve de familie!* plenair in de theaterzaal
15:30 uur Korte pauze
15:45 uur Vervolg van het programma in de theaterzaal
16:30 uur Borrel

*Komt u alleen voor Lang leve de familie! om 14:00 uur? De Theaterloods is een half uur voor aanvang open.

Helaas, de tickets voor dit event zijn uitverkocht.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Meer weten?

Lees hier meer over Mirjam Vriend en haar debuutroman Genade. Bekijk hier meer over Patty Duijn, en hier over Bram Bakker.