Zalige Zondag

Zondag 1 september

EINDELIJK! De Zalige Zondagen zijn terug. Na vele smeekbedes (en omdat we het zelf ook heel leuk vinden) organiseren we vanaf september weer elke eerste zondag van de maand de Zalige Zondag in ons Kuuroord voor mens en organisatie, De Theaterloods Radio Kootwijk.

Op een Zalige Zondag geven wij eenieder de mogelijkheid om kennis te maken met een selectie van ons aanbod, gesponsord door De Theaterloods en daarom tegen een laagdrempelige toegangsprijs. 

Voor deze eerste zondag zetten we een aantal van onze toppers bij elkaar in een veelzijdig programma. Roek Lips brengt ons nieuwe verhalen en mooie vragen met zijn theater retraite n.a.v. zijn nieuwe boek ‘dit kan ook ook een goede tijd zijn’. Verrijkt met een aantal liedje van Bas Bons die hij speciaal voor dit programma schreef.
We beloven een hart en een hoofd vol inspiratie om daarmee een mooie wandeling te maken. Laat je hart spreken en kom bij je verlangen. De belangrijkste motor voor de komende tijd. Dat verlangen belonen wij vervolgens met een lied een verhaal. Een ode aan jou, gespeeld door Alexandra Alphenaar, Mirjam Vriend en Bas Bons.

Kortom een ouderwets gezellige Zalige Zondag om je hart en ziel te verwennen.

Tickets 1 september

12.00 uur Luxe Lunch
13.15 uur Inspiratiecollege Roek Lips 
14.30 uur Inspiratiewandeling
15.30 uur Lied voor een verhaal
16.30 uur Borrel

Tip: Bestel alvast een parkeerticket tegen het gereduceerde tarief van €4,00. Het parkeerticket ontvangt u dan op de dag zelf bij de entree van De Theaterloods. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Entree Zalige Zondag
Toegangsbewijs voor de Zalige Zondag van 1 september excl. Lunch
20.64 incl. btw
77 beschikbaar
Luxe Lunch
Luxe (vegan) Lunch | 27,50 per persoon.
25.23 incl. btw
111 beschikbaar
Parkeerticket
Parkeerticket Radio Kootwijk - Gereduceerd tarief
3.31 incl. btw
Onbeperkt

Roek Lips

Voormalig bestuurder, schrijver, spreker, film- en theatermaker Roek Lips ging in gesprek met inmiddels meer dan 200 wetenschappers, kunstenaars, doeners en denkers op zoek naar inspiratie en houvast.
Met een levensveranderende ervaring rijker en na een pauze van bijna een jaar reflecteert Roek op zijn inspirerende filmportretten; bekende en onbekende mensen die ons allen uitdagen over de vraag; wie kies je om te zijn in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is?

Luxe Lunch

Een Zalige Zondag begint met een Luxe (vegan) lunch van ons zusterbedrijf Theetuin Brave Hendrik. Laat je verrassen en geniet van al het lekkers tijdens een uitgebreide smaakvolle lunch voorafgaand aan het het theatercollege.

Denk aan vers afgebakken desem brood met diverse vers gemaakte toppings van onze chef, een heerlijke seizoenssoep en als afsluiter heerlijke zoetigheden.

*De Luxe lunch dient vooraf gereserveerd te worden. **Dranken apart afrekenen aan de bar.