Event

De Onderwijs Uitdagen

Leer je kennen

Tien jaar geleden werd het ondernemersstokje bij Pesant doorgegeven. Ter ere van dit jubileum organiseert Pesant samen met De Theaterloods de Onderwijs UITdagen.

Met theater, muziek, wetenschappers, prachtige natuur en cultuur word je uitgedaagd en geïnspireerd. Een echte Onderwijs UITdag voor jou. Een dag die mag voelen als een cadeau aan jezelf en het onderwijs van de toekomst.

Kom jij naar de Onderwijs UITdagen op 19 of 20 juni?

We beloven je een bijzondere dag die je voedt, inspireert en reflecteert op jouw (werk)leven.

Programma

We ontvangen je vanaf 09.30 uur in de Werkplaats van De Theaterloods of bij mooi weer op het terras. Wanneer de gong gaat nodigen we je uit in de theaterzaal voor Het Waardenkabinet. Een muzikaal en theatraal programma met overdenkingen, verhalen en mooie liedjes. De vraag ‘wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde voor je werk?’ is de rode draad in dit programma.

Om te reflecteren op wat je gehoord en gezien hebt, nodigen we je uit om een inspiratiewandeling te maken op de hei. Alleen of samen met anderen.

Daarna bieden we je ruimte voor eigen keuzes en kun je jezelf onderdompelen in onze kuurbaden. Tussendoor staat er een lekkere lunch voor je klaar.

Roek Lips neemt je vervolgens mee in zijn inspiratiecollege ‘Wie kies je om te zijn?’.  

Met wat je gedurende de dag ervaren hebt en geraakt heeft, ga je in met elkaar in gesprek. Om vervolgens af te sluiten met het het delen van persoonlijke verhalen, voor het onderwijs van nu en in de toekomst. Dat doen we met muzikale omlijsting.

Om 16.45 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje en praten we graag nog even na.

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Dat zouden we geweldig vinden. Bestel een ticket voor jouw UITdag op woensdag 19 juni of donderdag 20 juni voor de speciale jubileumprijs van 375 euro excl btw. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Toegangsticket woensdag 19 juni
Voor de Onderwijs Uitdagen - 19 juni
375.00 excl 21% btw
69 beschikbaar
Toegangsticket donderdag 20 juni
Voor de Onderwijs Uitdagen - 20 juni
375.00 excl 21% btw
79 beschikbaar

Locatie

De Onderwijs UITdagen vinden plaats bij De Theaterloods in Radio Kootwijk | kuuroord voor mens en organisatie.

De Theaterloods
Radioweg 1 (gebouw G)
7348 BG Radio Kootwijk

Neem afslag 19 op de A1 en volg de borden richting Radio Kootwijk. 
Het is zeer aan te raden om deze routebeschrijving te volgen omdat veel navigatiesystemen je naar de verkeerde afslag sturen.

Vragen?

Heb je vragen over de Onderwijs UITdagen? Neem dan contact op met Pesant via telefoonnummer 085-0703422.

Voor vragen over je aanmelding kun je contact opnemen met De Theaterloods via telefoonnummer 055-5190366 of info@detheaterloods.nl