De Onderwijs Uitdagen-oud

Event

De Onderwijs Uitdagen-oud

Tien jaar geleden werd het ondernemersstokje bij Pesant doorgegeven. Ter ere van dit jubileum organiseert Pesant samen met De Theaterloods een Onderwijs Uit Dag die jou voedt, inspireert en reflecteert op jouw (werk)leven. 

De Onderwijs Uit Dag heeft een gevarieerd programma, dat je deels zelf kunt samenstellen.

Programma

We starten om 09.30 uur met een ontvangst in de Werkplaats van De Theaterloods of op het terras bij mooi weer. Wanneer de gong gaat nodigen we jullie uit in de theaterzaal voor Het Waardenkabinet. Een muzikaal en theatraal programma met overdenkingen, verhalen en mooie liedjes. De vraag ‘wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde en liefde voor je werk’ is de rode draad in dit programma.

Om te reflecteren op wat je gehoord en gezien hebt, nodigen we je uit om een inspiratiewandeling te maken op de hei, alleen of samen met anderen.

Daarna bieden we je ruimte voor eigen keuzes en kun je jezelf dompelen in een aantal van onze kuurbaden. Tussendoor staat er een lekkere lunch voor je klaar.

Roek Lips neemt ieder van jullie vervolgens mee in zijn inspiratiecollege ‘Wie kies je om te zijn’.  

Met wat je gedurende de dag ervaren hebt, met wat je geraakt heeft ga je in met elkaar in gesprek. Om vervolgens af te sluiten met het het delen van persoonlijke verhalen, voor het onderwijs van nu en de toekomst. Dat doen we met muzikale omlijsting.

Om 16.45 uur sluiten we de dag af met een hapje en een drankje om nog informeel na te praten.

Locatie

De Onderwijs Uit Dag vindt plaats bij de Theaterloods in Radio Kootwijk, een kuuroord voor mens & organisatie.
Adres: Radioweg 1G, 7348 BG Radio Kootwijk (neem afslag 19 op de A1)

Aanmelden

Laat weten wanneer je erbij bent en bestel nu een ticket voor jouw gewenste dag.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Vragen?

Heb je algemene vragen over de Onderwijs Uitdag ? Neem dan contact op met Pesant via telefoonnummer 085-0703422.
Voor specifieke vragen over je aanmelding kun je contact opnemen met de Theaterloods via telefoonnummer 055-5190366 of info@detheaterloods.nl