De ideale heidag

Coronaproof samenkomen tijdens een ideale heidag

Zoek je een plek om samen met je team, geheel coronaproof, bij elkaar te komen? Kom dan samen met je team of collega’s  naar De Theaterloods in Radio Kootwijk.

De ideale heidag

Een plek die omringt is door een uitgestrekt natuurgebied, en volop de ruimte biedt om als team even uit het thuiswerken te stappen en elkaar weer op een veilige afstand te ontmoeten. Een dag om met elkaar in gesprek te gaan, te reflecteren op het afgelopen jaar maar ook vooruit te blikken op het aankomende jaar. Een dag die ondersteunt wordt met kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Op een veilige afstand van elkaar en toch in een intieme setting; de ideale plek voor een heidag.

De Theaterloods beschikt over voldoende ruimte en heeft diverse subruimtes voor een creatieve en inspirerende setting. Door de verschillende subruimtes is het ook mogelijk om in kleinere groepen uiteen te gaan.

Door de centrale ligging van De Theaterloods midden in het land en de mogelijkheid om de natuur in te gaan en naar buiten te kunnen, weg van de drukte, is de plek ideaal om elkaar op een veilige afstand te ontmoeten.

Voeden en verbinden

De Theaterloods is de plek voor mensen in organisaties om bij elkaar te komen. Onderscheidend, verrassend en inspirerend. Weg van de drukte van alledag vind je hier midden in de natuur rust en ruimte voor de vraag ‘wat is werkelijk van waarde in jouw werk, leven en liefde’. Deze vraag laat jou opzoek gaan naar de verbinding met jezelf en je collega’s.

"De Theaterloods inspireert en daagt je uit op de vraag wat voor jou werkelijk van waarde is in werk, leven en liefde, een vraag die in deze corona tijd actueler is dan ooit"

Coronaproof

Wij besteden veel aandacht aan alle Covid-19 maatregelen, desalniettemin blijft de intieme sfeer van De Theaterloods intact. Ook de horeca heeft zich aangepast aan de huidige maatregelen en kan een heerlijke, geheel Corona bestendige, culinaire invulling bij de dag verzorgen.
Benieuwd naar ons beleid omtrent Corona? Bekijk onze pagina met Corona maatregelen.

Ondersteunende ingrediënten om jouw dag te verrijken.

Voor elke bijeenkomst in de Theaterloods bieden wij ondersteunende ingrediënten op basis van kunst, cultuur, natuur en of wetenschap. Met als uitgangspunt het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers of team wil uitdagen en inspireren.

30 personen huiskamer meetkamer

Hoe werkt het?

Je bekijkt bijvoorbeeld samen het programma ‘wat is van waarde.’ Met liedjes en verhalen op het snijvlak van werk, leven en liefde. Of je volgt een muzikaal college van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen. Je wandelt over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap. Of je volgt in het Wetenschapshuis een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en je laat je uitdagen door de duizend vragenwand die je aanzet tot dialoog met jezelf en anderen.

Benieuwd naar de verschillende ingrediënten en de mogelijkheden? Bekijk dan hieronder een selectie van ons aanbod.

Duizend vragenwand

Een waardevolle vraag tijdens een inspiratiewandeling

Duizend vragenwand

De Duizend vragenwand daagt uit, inspireert en zet, tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied van Radio Kootwijk, aan tot dialoog met jezelf en anderen. Elke dag is er voor eenieder een waardevolle vraag.

Muzikaal & theatraal programma ‘Wat is van waarde?’

Een muzikale en theatrale zoektocht naar de vraag 'wat is voor mij van waarde?'

‘Wat is van waarde?’

Walter Supèr gaat samen met muzikant Bas Bons op zoek naar wat werkelijk van waarde is in werk, leven en liefde. In deze zoektocht laten ze zich leiden door verhalen en overdenkingen van mensen die hen inspireerden. Afgewisseld met de liedjes van Bas Bons als inspiratiepareltjes. Een programma om door geraakt te worden en bij zelf af te vragen; wat is voor mij eigenlijk werkelijk van waarde?

Het Wetenschapshuis

Volg een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper

Het Wetenschapshuis

In het Wetenschapshuis geven diverse spraakmakende wetenschappers en inspirerende sprekers colleges. Zoals o.a. dr. Aukje Nauta (psychologie), prof. Matthijs Schouten (natuurwetenschappen en filosofie) of Roek Lips (Nieuwe Leiders).

King Lear op de hei

Ontmoet King Lear tijdens de Shakespeare wandeling

King Lear op de hei

Ontmoet King Lear tijdens de Shakespeare wandeling. Je wordt tijdens de wandeling begeleid door een ‘Britse Gids’ van Lear Incorporated, een hecht, solide familiebedrijf… Uitgevoerd door drie geweldige acteurs; Mirjam Vriend, Paul van Soest en Abel de Vries. Laat je uitdagen en confronteren met de nog immer actuele vragen; vragen die dikwijls makkelijk gelinkt worden aan het thema van de dag.

Muzikaal College

Door drie topmuzikanten over passie vakmanschap

Muzikaal College

Drie topmuzikanten o.l.v. Dave van Beek nemen je mee in hun samenspel, de wijze waarop ze elkaar leiden en dienen in de muziek. Laat je meenemen in hun bevlogenheid om hun vak steeds beter uit te oefenen en zie hoe ze elkaar blijven uitdagen. Over de waarde van passie en vakmanschap.

Inspiratiepareltje

Theatervoorstellingen over menselijke dilemma's door bevlogen makers

Inspiratiepareltje

Theatervoorstellingen van bevlogen makers in meestal kleine bezettingen van 1 of 2 spelers. Over menselijke dilemma’s in werk, leven en liefde.