Coronaproof in De Theaterloods

Wat is er mogelijk in De Theaterloods?

De Theaterloods biedt, vanaf 5 juni 2021 geheel coronaproof, bijeenkomsten aan. Een dag om jouw team of collega’s te ontmoeten, te inspireren, op te laden en om met hernieuwd perspectief en energie de aankomende tijd in te gaan. Over wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?

Wat is er mogelijk in De Theaterloods na de laatste persconferentie?

Wij weer staan klaar om je te verwelkomen. Tijdens de persconferentie van 28 mei 2021 is bekend geworden dat theaters, en dus ook De Theaterloods in Radio Kootwijk, vanaf 5 juni de deuren weer mogen open voor groepen van maximaal 30 personen per ruimte op 1,5 meter afstand. 
We bieden jou en je organisatie volop de ruimte om te ontmoeten, eigen programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap. 

NB: Wij zijn altijd gebonden aan de regels die gelden op het moment van jouw bezoek aan De Theaterloods.

Maximale capaciteit ruimtes De Theaterloods (op 1,5 meter)

De zaalcapaciteit van onze theaterzaal is van 150 plekken Met 1,5 meter betekent dit dat we een capaciteit van 30 plekken hebben. Bij de maximale capaciteit van onze ruimtes wordt er rekening mee gehouden dat onze bezoekers plaats nemen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook in de entree, toiletten en overige ruimtes wordt de 1,5 meter afstand gewaarborgd.

Werkplaats – 18 plekken
Meetkamer – 12 plekken
Theaterzaal – 30 plekken
Loodszaal – 18 plekken

Studio – 8 plekken
Foyer – 12 plekken
Spuiterij – 8 plekken
Ketelhuis – 8 plekken

NB: De maximale capaciteit is op basis van de huidige opstelling en inrichting en op 1,5 meter afstand.

Welke voorzorgsmaatregelen zijn er in De Theaterloods genomen?

Afgelopen zomer hebben wij in al onze subruimtes nieuwe luchtbehandelingssystemen laten bouwen. Dit zorgt ervoor dat alle ‘vervuilde’ lucht in De Theaterloods wordt afgezogen en dat er enkel ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht. Hierdoor is er in alle ruimtes voldoende ventilatie.

Ontvangst

De Theaterloods zorgt voor een veilige ontvangst in De Theaterloods en een veilige uitgifte mogelijkheid van uitrijkaarten bij de entree.
Op strategische plekken in De Theaterloods staan desinfectiemiddelen klaar voor gebruik. Daarnaast wordt er op verschillende plekken in De Theaterloods door middel van stickers de 1,5 meter afstand en een looprichting aangegeven.

Mondkapjes

Mondkapjes worden steeds meer aangeraden (en zijn sinds 1 december 2020 verplicht). Om deze reden zal ons team, cateringmedewerkers en alle leveranciers gedurende een bijeenkomst in De Theaterloods met mondkapjes op de vloer staan. Enkel in de theaterzaal dragen de spelers geen mondkapje. Wij verwachten ook van onze gasten dat zij een mondkapje dragen in De Theaterloods.

coronaproof in De Theaterloods

Extra schoonmaak

Alle contactpunten (toiletten, deurklinken etc.) worden regelmatig gereinigd. Er zijn voor de bezoekers en het personeel 2 dames-, 2 heren- en 1 invalidetoilet beschikbaar.  De Theaterloods zorgt voor papieren handdoekjes en desinfecterende zeep in de toiletten. De toiletten worden tevens regelmatig schoongemaakt en de deuren naar de toiletruimtes houden we zoveel mogelijk open.

Extra huisregels voor jouw bezoek aan De Theaterloods

  • Overal geldt: houd 1,5 meter afstand van andere personen zowel in De Theaterloods als in de omgeving.
  • Er geldt een groepsgrootte van maximaal 30 personen op 1,5 meter afstand.
  • Kom niet naar De Theaterloods als je verkoudheidsklachten hebt of als er iemand in jouw huishouden, verkoudheidsklachten of griep heeft.
  • Bij eet- en drinkmomenten in De Theaterloods dien je een zitplaats te hebben.
  • Volg de aanwijzingen van het team van De Theaterloods op.
  • Volg de maatregelen van het RIVM.

Meer informatie?

Neem contact op met De Theaterloods om de actuele mogelijkheden van jouw bezoek te bespreken.