Coronaproof in De Theaterloods

Wat is er mogelijk in De Theaterloods?

De Theaterloods biedt, geheel coronaproof, bijeenkomsten aan. Een dag om jouw team of collega’s te ontmoeten, te inspireren, op te laden en om met hernieuwd perspectief en energie de aankomende tijd in te gaan. Over wat is voor jou werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?

Wat is er mogelijk in De Theaterloods na de laatste persconferentie?

Wij staan klaar om je overdag te verwelkomen in De Theaterloods. Sinds de laatste persconferentie is bekend dat theaters, en dus ook De Theaterloods in Radio Kootwijk, de deuren mogen openen voor groepen op 1,5 meter en tot 17 uur. We bieden jou en je organisatie volop de ruimte om te ontmoeten, eigen programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap. 

NB: Wij zijn altijd gebonden aan de regels die gelden op het moment van jouw bezoek aan De Theaterloods.

Maximale capaciteit ruimtes De Theaterloods (op 1,5 meter)

De zaalcapaciteit van onze theaterzaal is van 150 plekken. Met 1,5 meter betekent dit dat we een capaciteit van 30 plekken hebben. Bij de maximale capaciteit van onze ruimtes wordt er rekening mee gehouden dat onze bezoekers plaats nemen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook in de entree, toiletten en overige ruimtes wordt de 1,5 meter afstand gewaarborgd.

Werkplaats – 18 plekken
Meetkamer – 12 plekken
Theaterzaal – 30 plekken
Loodszaal – 18 plekken

Studio – 8 plekken
Foyer – 12 plekken
Spuiterij – 8 plekken
Ketelhuis – 8 plekken

NB: De maximale capaciteit is op basis van de huidige opstelling en inrichting. Om zo veel mogelijk mensen weer op een veilige manier te mogen verwelkomen werkt De Theaterloods ook met testen voor toegang. 

Welke voorzorgsmaatregelen zijn er in De Theaterloods genomen?

Afgelopen zomer hebben wij in al onze subruimtes nieuwe luchtbehandelingssystemen laten bouwen. Dit zorgt ervoor dat alle ‘vervuilde’ lucht in De Theaterloods wordt afgezogen en dat er enkel ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht. Hierdoor is er in alle ruimtes voldoende ventilatie.

Ontvangst

De Theaterloods zorgt voor een veilige ontvangst in De Theaterloods en een veilige uitgifte mogelijkheid van uitrijkaarten bij de entree. Op strategische plekken in De Theaterloods staan desinfectiemiddelen klaar voor gebruik. Mondkapjes zijn verplicht bij verplaatsing in De Theaterloods. Op de zitplek mag het mondkapje weer af. Om zo veel mogelijk mensen op een veilige manier te mogen verwelkomen werkt De Theaterloods in overleg met jouw organisatie ook met testen voor toegang.

coronaproof in De Theaterloods

Extra schoonmaak

Alle contactpunten (toiletten, deurklinken etc.) worden regelmatig gereinigd. Er zijn voor de bezoekers en het personeel 2 dames-, 2 heren- en 1 invalidetoilet beschikbaar. De Theaterloods zorgt voor papieren handdoekjes en desinfecterende zeep in de toiletten. De toiletten worden tevens regelmatig schoongemaakt en de deuren naar de toiletruimtes houden we zoveel mogelijk open.

Extra huisregels voor jouw bezoek aan De Theaterloods

  • Er geldt een groepsgrootte van maximaal 30 personen op 1,5 meter afstand.
  • Kom niet naar De Theaterloods als je verkoudheidsklachten hebt of als er iemand in jouw huishouden, verkoudheidsklachten of griep heeft.
  • Bij bijeenkomsten en of eet- en drinkmomenten in De Theaterloods dien je een zitplaats te hebben.
  • Bijeenkomsten duren tot maximaal 17:00 uur.
  • Bij binnenkomst is het coronatoegangsbewijs nodig en wordt deze gecontroleerd.
  • Bij verplaatsing in De Theaterloods wordt een mondkapje gedragen. Op de zitplaats mag het mondkapje weer af.
  • Volg de aanwijzingen van het team van De Theaterloods op.
  • Volg de maatregelen van het RIVM.

Meer informatie?

Neem contact op met De Theaterloods om de actuele mogelijkheden van jouw bezoek te bespreken.