Zalige Zondag

Met een Zalige Zondag opent De Theaterloods haar deuren voor een middag met kunst, cultuur, wetenschap, natuur en een (h)eerlijke lunch. 

Door de weeks beleven diverse groepen een inspiratiedag. Op een Zalige Zondag geven wij eenieder de mogelijkheid om kennis te maken met een selectie van ons aanbod, gesponsord door De Theaterloods en daarom tegen een laagdrempelige toegangsprijs. Een programma met theater, muziek, spraakmakende wetenschappers, beeldende kunst, avontuurlijke wandelingen, rake beelden en treffende teksten, spontane ontmoetingen en vooral veel verrassingen, uitgevoerd door gerenommeerde kunstenaars en wetenschappers van De Theaterloods. Soms proberen we ook een nieuw programmaonderdeel uit en ben je getuige van een primeur. Een Zalige Zondag begint met een heerlijke lunch en vult vervolgens je zondag met inspiratie rond de vraag: ‘Wat is werkelijk van waarde in werk, leven en liefde?’

Informatie

De Zalige Zondagen komen terug. We moesten even gas terugnemen met het organiseren van Zalige Zondagen in De Theaterloods vanwege ons overvolle programma. Maar na vele smeekbedes (en omdat we het zelf ook heel leuk vinden) gaan we snel weer een aantal Zalige Zondagen organiseren met ook weer de voorstellingen van TheaterMakers Radio Kootwijk voor een breed publiek! Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. 

Entreekaarten

Kaarten voor een Zalige Zondag zijn online te bestellen tot zaterdag 16.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om een lunch te reserveren. Wel kan je op de Zalige Zondagen vanaf 12.30 uur entreekaarten aan de deur kopen. Als de Zalige Zondag is uitverkocht communiceren wij dit via deze website en onze sociale mediakanalen.