Inspirerende dag in De Theaterloods

Werkwijze

Werkwijze

Op basis van de vraagstukken die binnen jouw organisatie of team spelen verkent ons veelzijdige team van vakmensen, waaronder wetenschappers, kunstenaars en programmamakers, in nauwe samenspraak met jou de mogelijkheden om een dag te organiseren waarin jij en je medewerkers geïnspireerd en geactiveerd worden op dat wat voor jullie van waarde is.

Heidag

"Fijne samenwerking met De Theaterloods!"

"Erg fijn hoe De Theaterloods flexibel meedacht vanuit het programma om voor ons het beste uit de dag te halen. Een goede samenwerking van zowel productie, inhoud als locatie!"
Luuk Melisse
PEAK4

Hoe werkt het?

We bieden daarin ook volop de ruimte voor eigen inbreng. Begin bijvoorbeeld met een inspirerende start die we samen met jou vormgeven en waarmee direct de toon wordt gezet van de dag. Ons team biedt daarin een veelzijdig aanbod van ingrediënten op basis van kunst, cultuur, natuur en of wetenschap.

Hoe ziet zo'n dag er uit?

Een inspirerende start in de theaterzaal daagt je uit tot een goed gesprek met je zelf en met elkaar. Je vervolgt de dag met een muzikaal college van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen. Vervolgens wandel je met je team over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap.

Na een heerlijk en gezonde lunchpauze volg je in ‘het Wetenschapshuis’ een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en krijg je de mogelijkheid om de Bibliotheek van Verlangen te betreden waar een literaire coach jouw actualiteit vertaalt naar een boek dat je graag zou gaan lezen. Na een gezamenlijke afsluiting in de theaterzaal met Lied voor een Verhaal (verhalen van aanwezigen) is er voordat je weer naar huis gaat nog tijd voor een borrel met een klein hapje.

King Lear theaterloods radio kootwijk

Samen vormen deze programmaonderdelen een geheel dat aansluit op wat voor jullie op dit moment van waarde is. Een inspiratiebron voor alle medewerkers van jouw organisatie.

Benieuwd naar de verschillende ingrediënten en de mogelijkheden? Bekijk dan een selectie van ons aanbod of neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.