Inspiratiedag

Ontdek de mogelijkheden

De Theaterloods is een kuuroord voor mens en organisatie.
Een bijzondere plek waar programma’s worden geboden op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

De Theaterloods biedt speciaal voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen en te inspireren op de thema’s die van waarde zijn voor jou en het werk dat je doet. ‘Inspiratiekamers’ met theater, muziek, beeldende kunst, colleges, literatuur, belevenis wandelingen, en meer. Programma’s voor kleine en grote groepen, in en rond het gebouw die je raken op thema’s als voldoening uit vakmanschap, leiderschap, integriteit of zelforganisatie.

De Theaterloods organiseerde al voor verschillende organisaties zo’n inspiratiedag. Organisaties die ook graag vertellen over het resultaat van zo’n dag. Bijvoorbeeld Philadelphia Zorg waarvoor we meerdere keren per jaar, speciaal voor alle medewerkers, het inspiratiefestival ‘De bedoeling, het werkt!’ hebben georganiseerd.

Hoe werkt het?

Voor elke inspiratiedag wordt in nauwe samenspraak een programma samengesteld met als uitgangspunt het doel of thema waarmee je als organisatie je medewerkers wil uitdagen en inspireren. Dit doen we door middel van onze verschillende ingrediënten op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. 

“We proberen mensen uit hun gewone doen te halen, te prikkelen, te ontregelen en vervolgens te inspireren en uit te dagen.”

Je bekijkt bijvoorbeeld samen met je collega’s een theatervoorstelling op het snijvlak van werk, leven en liefde, of je volgt een muzikaal college van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen, je wandelt over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap, je volgt in het Wetenschapshuis een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en je betreed de Bibliotheek van Verlangen, waar een literaire coach jouw actualiteit vertaalt naar een boek dat je graag zou gaan lezen.

Benieuwd naar de verschillende ingrediënten en de mogelijkheden? Bekijk dan een selectie van ons aanbod op onze ingrediënten pagina.

inspiratiedag heidag

Voeden en verbinden

De Theaterloods is een plek om gevoed te worden en jezelf op te laden. Onderscheidend, verrassend en inspirerend. Weg van de drukte van alledag vind je hier midden in de natuur rust en ruimte voor bezinning. De vragen ‘Wat is werkelijk van waarde’ en ‘Wat neem je mee naar huis’ laten je op zoek gaan naar de verbinding met jezelf, met je collega’s of met je dierbaren.

Maak kennis met De Theaterloods

Benieuwd naar de sfeer van De Theaterloods, de mogelijkheden en de programma’s? Maak een afspraak voor een eerste kennismaking en laat je inspireren, raken en voeden door de omgeving, de verhalen en ons team.