Stel een persoonlijk en inhoudelijk programma samen voor jouw organisatie

Heidag programma

Inhoudelijk programma

Hoe ziet jouw heidag er uit?

En dan niet alleen de inhoud maar zeker ook de vorm. Hoe worden hoofd en hart geraakt op de thema’s die voor jou en je collega’s op dit moment van waarde zijn? Onze experts bestaande uit o.a. kunstenaars, wetenschappers en programmamakers helpen om er een inspirerende dag van te maken. Samen zorgen we ervoor dat er een goede spanningsboog in het programma zit door bijvoorbeeld af te wisselen met binnen en buiten programmering, pauzes en verschillende programma onderdelen.

Ter inspiratie een greep uit onze inhoudelijke programma mogelijkheden. Afhankelijk van de creatieve invulling die bij jullie past stellen we gezamenlijk een unieke dag samen die aansluit op het doel van de dag.

''Mag ik applaus''

Theater / Dans

Project IK

Actrice Sophie Schut vertelt een succesverhaal over haar droombaan. Alhoewel? Wat is ogenschijnlijk succes en wat is daadwerkelijk succes na een slopend coronatijdperk? ‘Waar kan ik mijn haast onweerstaanbare verlangens kwijt in een tijdperk dat weer alles kan, dat het weer ’normaal’ is…’ Samen met danser Pieter de Groot ontleedt Sophie haar huidige staat van zijn. Bewegend, pratend, zwetend, smachtend…. Wat is werkelijk van waarde? Mag ik applaus? Alsjeblieft? Een kunstwerkje door actrice en danser.

''Denk je schaamte om en maak het je kracht''

Inspiratiecollege

Prof. Aukje Nauta

Wat als je je niet zou schamen voor je gebrek aan ambitie, of juist je tomeloze ambitie? Wat als je niet bang was om op je werk in huilen uit te barsten of te juichen in extase? Schaamte staat in de weg van authenticiteit en van nieuwe dingen uitproberen, waarmee mensen van waarde kunnen zijn voor anderen. Of dat nu klanten, de organisatie of vrienden en familie zijn. Hoe kunnen mensen en organisaties schaamte transformeren tot krachtbron voor schaamteloos leven en werken? Ontdek het tijdens een inspirerend college van Aukje Nauta.

'Starten met een open mind'

Wandeling op de hei

Waai je hoofd leeg start

Om optimaal te kunnen genieten van jouw dag in De Theaterloods is een open mind een waardevolle aanvulling. Parkeer je auto en laat je brengen naar het Kootwijkerzand alwaar een stilte wandeling begint. Al spoedig zie je over de uitgestrekte zandvlaktes en heide het Zendgebouw opdoemen, het ijkpunt van de wandeling. Vervolgens kun je met een leeg en fris hoofd De Theaterloods betreden.

 

'Wie kies je om te zijn'

Inspiratiecollege

Nieuwe Leiders

Roek Lips gaat met je opzoek naar de leider die jou kan inspireren. Dit inspiratiecollege biedt een keur aan opmerkelijke fragmenten uit de interviews met inspirerende leiders die Roek maakte. Vastgelegd op film vormen ze nu een schat aan inspiratie met hun gedachtengoed en ervaringen.

'Passie en vakman­schap'

Vakmanschap / Samenwerken

Muzikaal college

Drie topmuzikanten onder leiding van Dave van Beek nemen je mee in hun samenspel, de wijze waarop ze elkaar leiden en dienen in de muziek. Laat je meenemen in hun bevlogenheid om hun vak steeds beter uit te oefenen en zie hoe ze elkaar blijven uitdagen. 

'Zelf?'

Theater

Een eiland op zich

Pieter van der Sman gaat op zoek naar zijn ware zelf. Hoe ziet dat er uit? En hoe kom je daarachter? Hij trekt zich terug in de kelder van zijn huis, omringd met de literatuur waar hij het antwoord in denkt te vinden. Pieter worstelt zich een weg door een stapel boeken maar het lijkt steeds meer vragen dan antwoorden op te leveren. Vragen die hij deelt met zijn publiek. ‘Een eiland op zich’ mondt uit in een gezamenlijke zoektocht naar het ware zelf. 

'Een van de duizend, is dit jouw vraag?'

Inspiratie

1000 vragen wand

Je staat voor de imposante muur met kaartjes en je hand wordt als vanzelf geleid naar de vragenkaart die op deze dag voor jou bestemd is. Een vraag die je zelf in stilte mag beantwoorden en misschien wilt delen met een ander. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling over de prachtige heide van Radio Kootwijk. Elke dag is er voor eenieder een waardevolle vraag. 

'Shake­speare op de hei'

Leiderschap

King Lear op de hei

Ontmoet King Lear tijdens de Shakespeare wandeling. Je wordt tijdens de wandeling begeleid door een ‘Britse Gids’ van Lear Incorporated, een hecht, solide familiebedrijf… Laat je uitdagen en confronteren met de nog immer actuele vragen; vragen die dikwijls makkelijk gelinkt worden aan het thema van de dag.

Heidag organiseren?

Neem contact met ons op voor een eerste kennismaking of meer informatie.
We denken graag met je mee.