Op zoek naar een heidag met impact?

Kom voor een inspirerende dag naar De Theaterloods in Radio Kootwijk

De Theaterloods in Radio Kootwijk biedt jou en je organisatie midden op de Veluwe volop de ruimte om te ontmoeten, (eigen) programma’s te volgen en geïnspireerd te raken door kunst, cultuur, natuur en wetenschap.

Een heidag in De Theaterloods

Te midden van het schitterend natuurgebied de Veluwe, op het terrein van het voormalige Zendstation Radio Kootwijk nabij Apeldoorn, staat De Theaterloods. De ultieme plek voor een dag ‘de hei op’. De Theaterloods is een kuuroord voor mens en organisatie. Een bijzondere industriële plek waar, door vakmensen van De Theaterloods, inspirerende en inhoudelijke programma’s worden geboden voor mensen in organisaties.

Een heidag in De Theaterloods is iets unieks. Het is een nauwkeurig samengestelde dag vol kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Een dag om met je team op te laden en aan het einde van de dag weer geïnspireerd en gevoed naar huis te gaan. Een dag om nog lang van na te genieten.

Heidag organiseren?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Een creatieve en inspirerende setting

De Theaterloods is gehuisvest in een voormalige industriële werkloods op het terrein van voormalig radiotelegrafisch zendstation Radio Kootwijk. De Theaterloods kenmerkt zich door hoge ramen, veel licht en prachtige authentieke vloeren. De Theaterloods is ingericht met robuuste meubels van ontwerper VanJoost die hij speciaal voor De Theaterloods vervaardigde. Overal in het pand vind je oosterse kleden en op de banken liggen diverse Veluwse schapenvachten.

Werkwijze: Inhoudelijke en actuele programma's

Ons veelzijdige team van vakmensen, waaronder wetenschappers, kunstenaars en programmamakers, staat klaar om samen met jou de mogelijkheden te verkennen. We bieden een divers aanbod van inspirerende programma onderdelen aan op basis van kunst, cultuur, natuur en wetenschap. Zoals korte theatervoorstellingen of een inspirerende wandeling over actuele thema’s die van waarde zijn zoals: nieuw leiderschap, duurzaamheid, samenwerken, diversiteit, hybride-werken en vitaliteit.

Op basis van de vraagstukken die binnen jouw organisatie of team spelen verkent ons team in nauwe samenspraak met jou de mogelijkheden om een dag te organiseren waarin jij en je medewerkers geïnspireerd en geactiveerd worden op dat wat voor jullie van waarde is. We bieden daarin ook volop de ruimte voor eigen inbreng.

Bekijk hier alvast enkele van onze programma mogelijkheden.

Heidag organiseren?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Zij gingen je voor:

Hoe ziet zo'n dag er uit?

Je komt aan in Radio Kootwijk en verwondert je over de rust, ruimte en stilte van het prachtige uitgestrekte natuurgebied. Je parkeert je auto op de parkeerplaats en loopt rustig richting De Theaterloods. Een inspirerende start in de theaterzaal daagt je daarna uit tot een goed gesprek met jezelf en met elkaar. Je vervolgt de dag met een ‘Muzikaal college’ van drie topmuzikanten die over hun passie en vakmanschap vertellen. Vervolgens wandel je met je team over de paarsbloeiende heide waar acteurs fragmenten van Shakespeare’s King Lear spelen die je doen nadenken over (jouw) leiderschap.

King Lear theaterloods radio kootwijk

Na een heerlijk en gezonde lunchpauze volg je een inspiratiecollege van een bevlogen wetenschapper en krijg je de mogelijkheid om de ‘Bibliotheek van Verlangen’ te betreden waar een literaire coach jouw actualiteit vertaalt naar een boek dat je graag zou gaan lezen. Na een gezamenlijke afsluiting in de theaterzaal is er tot slot nog tijd om na te praten met een borrel en een hapje.

Gastronomisch eten en drinken

Om de dag compleet te maken biedt het keukenteam van De Theaterloods altijd een passend menu aan. Alles is ambachtelijk en zoveel mogelijk plant-based bereid, van de amuses tot aan de zoetigheden. Zo is het eten en drinken vanuit De Theaterloods altijd een toegevoegde waarde aan een bijzondere dag in Radio Kootwijk. Het geeft een gevoel van ‘aandacht en goede zorg’. Zeker als het eten origineel, duurzaam en smaakvol is met een mooie presentatie. Dan wordt eten een onverwacht cadeautje op de dag.

Theaterzaal en diverse subruimtes

De Theaterloods beschikt over voldoende ruimte voor 30 tot 150 personen en heeft diverse subruimtes voor een creatieve en inspirerende setting. Het pand bestaat onder andere uit een goed geoutilleerde theaterzaal, diverse subruimtes en een ruime foyer en terras voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Door de verschillende ruimtes is het ook mogelijk om in kleinere groepen uiteen te gaan. Voor groepen grotere dan 150 personen werken we samen met het iconische Zendgebouw van Radio Kootwijk. Op die manier kunnen er ook programma’s voor groepen tot 700 personen worden aangeboden.

Ontdek hier de verschillende ruimtes en mogelijkheden voor jouw bijeenkomst in De Theaterloods.

Een heidag op maat

Afhankelijk van het doel en de wensen van jullie dag wordt er een nauwkeurig en passend programma samengesteld waarin alle onderdelen, van de catering tot aan het inhoudelijke programma, samen een geheel vormen dat aansluit op dat wat voor jullie op dit moment van waarde is. Een inspiratiebron voor alle medewerkers van jouw organisatie.

Heidag organiseren?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking. We denken graag met je mee.