Natuurlijk genieten

Eten & drinken

Verwennerij

Natuurlijk genieten, ook als het om eten en drinken gaat

De Theaterloods heeft haar eigen keukenteam, afkomstig van onze zus Brave Hendrik in Eemnes waarmee we ook het eten tot een kunst verheffen. Zowel voor kleine als grote gezelschappen. Alles is ambachtelijk en zoveel mogelijk plant-based bereid, van de amuses tot aan de zoetigheden. Fabrieksproducten komen onze keuken niet in.

BH - DTL logo-02

Inter­nationale stijl

De stijl is internationaal. Onze chef laat zich graag inspireren door het Midden-Oosten en Azië. Juist omdat daar heerlijke plant-based recepten uit voortkomen. En we combineren dat weer met streekproducten; groenten, vruchten en kruiden. Maar ook heerlijke patisserie en de inmiddels beroemde borrelplank van Brave Hendrik. Wist je trouwens dat Brave Hendrik een groente is? Familie van de snijbiet en spinazie.

Zo is het eten en drinken in De Theaterloods altijd een toegevoegde waarde aan een bijzondere dag in De Theaterloods. Het geeft een gevoel van ‘aandacht en goede zorg’. Zeker als het eten origineel, duurzaam en smaakvol is met een mooie presentatie. Dan wordt eten een onverwacht cadeautje op de dag.