Culinair genieten

Eten & drinken

Culinair

Ons keukenteam verheft kookkunst tot gastronomie, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Zo is het eten en drinken in De Theaterloods altijd een toegevoegde waarde aan een bijzondere dag in De Theaterloods.

Ons keukenteam vindt dat het roer om moet.

"De laatste jaren hebben we als cateraar de transitie gemaakt naar organisch, duurzaam en voornamelijk plant-based. Buffetten deden we al niet meer, het gedwongen moeten weggooien van mooie producten, (zelf geteelde groenten, vruchten en kruiden) was al langer geen optie meer voor ons."

Stijl

Onze stijl is Frans-Internationaal. Alles is ambachtelijk en zoveel mogelijk plant-based bereid, van de amuses tot de zoetigheden. Fabrieksproducten komen onze keuken niet in. We volgen de seizoenen; groenten, vruchten en kruiden komen zoveel mogelijk uit eigen moestuin. Wilde paddenstoelen, kruiden en eetbare bloemen worden gevonden in het Achterhoeks landschap.

Bijna alles wat we maken is geproduceerd vanaf scratch uit eigen keuken en omdat we voornamelijk plant based werken is ons culinaire team voortdurend creatief uitgedaagd om inventieve en veel gezondere gerechten en creatieve catering concepten te ontwikkelen. We zouden het niet anders willen. Dineren is niet alleen goed eten, alle aspecten; bediening, logistiek, het te volgen concept, het staat allemaal in het teken van onderscheidende kwaliteit die past bij De Theaterloods.